Crybaby_69 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 1509
Gyurci16voltésmostmár20vót!

Ja szóval te vagy a hómpédzs guru, aztat-e nem tudtam ;)
akkor majd neked küldöm a képeket, csak mint mondtam addig még le kell mosatnom, mert kissé mocsokos LOL;-)

Ja lebiztosítóztattam! Hogy a kurva anyjukat ....
Ez a köcsög Hungária, akkora egy geceráj :(
Olyat hazudtak össze az értékelésen hogy még mindig ideges vagyok.
Majd futkorászok 1-2 kört még, utána megy a kocsi lerablása és vigyék a picsába a roncsukat.

A kárbejeltési lapon amit a kárfelmérő írt és nálam van az indigós része, arra felírta a km óra állást: 186212km (ennyi van a kocsiban) Itt a helyszínen megnézettem, hogy mennyi a megfelelő egy '90-es gépkocsinak és jött a válasz, hogy 186300km az elfogadott, ha ennél több van benne, akkor ez már étékcsökkentő tényező pl. x%-kal lejebb megy az Eurotax által megállapított értéke.
Erre kiküldik a hivatalos jegyzőkönyvetm, hogy mennyire is értékelték a kocsit, stb és látom 187450km van rajta mint futási teljesítmény!!!!! Azt hittem rosszul látok. Gondolom ezért is lveontak akkor pár %-ot, hogy dögölnének, meg de nem értem azt hitték nem veszem észre vagy mivan? Le uis fotózta a csákó a műszerfalat digit géppel.
Ja a másik vicc hogy azt írják én vagyok az 5. tulaja a kocsinak és ez is már értékcsökkentő dolog, de mivel szerintem én magyarországon csak a 2, vagy max a 3. tulaj vagyok így ennek is járhatok utána, mert szerintem ebbe is hazudtak a köcsögök. Ma amúgy anyáztam egy jót a saját biztosítómmal mivel nem voltak hajlandók megmondani, hogy hanyadik tulaj vagyok a saját kocsimnak.
Ez kész vicc, hétfőn asztalt fogok borítani már látom.

Bocs hogy off voltam, de le kellett írnom.

Előzmény: 20Volt (1507)