nonameboy Creative Commons License 2003.12.23 0 0 862
A klubvezetők, liga, média, hivatalos szervek támadnak és furcsán szemlélődnek.
kell hogy ezek érdekeljenek minket? Mit tudnak ők tenni? lejáratnak a közvélemény előtt? Saját magukat már annyira lejáratták, hogy ha valaki megcáfolja az ő állításaikat, nem sokan hisznek nekik..
A közélet megvet. Miért vetnek meg? Mert a már említett szervek lejáratókampánya ellen senki nem tett semmit, mindig csak magunk közt morgolodtunk, h már megint mit írnak rólunk,stb..

A legfontoisabb dolog amin javítani kell, a kommunikáció javítása. Az egymás közti kommunikáció javítására megvan az alap,ezért hjoztuk létre a http://lelato.on.hu címen elérhető szurkolói honlapot. Sajnos egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, akkor működhetne igazán jól a dolog, ha mindenki /vagyis minden táborból valaki/ aktívan részt venne a honlap működtetésben, küldenék a beszámolókat, megosztanák tapasztalatiak a többiekkel.

Gondolom nem kell nagyon ecsetelnem mennyire fontos lenna a kifelé történő kommunikáció javítása/vagyis inkább elindítása../Az emberek többsége az alapján formál véleményt a dolgokról, amit a médiában lát, hall.Ezért, ha azt akarjuk, hogy megértsék, hogy mi a szurkolói mozgalmak lényege, eloszlassuk a velünk kapcsolatos tévhiteket, nekünk is jelen kell lenni az országos médiában.
Konkrét eredmény még nincs, de már puhatoloztam:Elképzelhető, hogy a tavaszi idény kezdetétől helyet kaphatunk egyik országos sportujságban. De ehhez is azt kellene először elérni, hogy az egymás közötti kommuniukáció zökkenőmentes legyen.

Előzmény: kabsz (859)