Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.17 0 0 10403
"A "ki hal meg a történet végéig" témához:
Szerintem Hermione. Neki viszonylag kevés komplexusa van, nincs annyi baja, mint Ronnak önmagával (szegénység, bénázás, tanulás, kviddics), vagy Harrynek, akinek más sincs, mint baja... Nem ismerjük és nem féltjük annyira."

Dehogy nem féltjük! Én legalább is totál kiakadnék, ha Hermi halna meg...akkor már inkább Ron! (Mindig a nőket bántják...) Neki is vannak szerintem problémái, ha nem is mutatja ki. Például a fiúk. Azt olvastam, a 4.részben ron és Hermione közt volt valami, csak Ron nem vette észre. Aztán Viktorral levelezget most, Ron meg féltékenykedik:) Meg az is kellemetlen lehet neki, hogy lesárvérűzik. Végül meg a tanulás: lehet, hogy neki első olvasásra minden a fejében marad, de lehet, hogy egy csomót gürcöl, hogy oszályelső maradhasson, mert számára ciki, ha csak 90%-ot teljesít. (át tudom érezni a dolgot) Mindezért okoskodónak tartják:P
Ronon és Hermin is látszik a kamaszkor, folyton egymést cseszegetik. Bár olyan dühkitöréseik nincsenek mint Harrynek (hálistennek, 3 ilyen már nem férne egy könyvbe)

Előzmény: Halsaman (10398)