rDave Creative Commons License 2003.11.24 0 0 1376
Mai közlemény a cég oldaláról.

"Kedves Utasunk!

A SkyEurope Airlines alkalmazottai nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy előkészítsék a budapesti járatok beindítását. A cégen belül mindenki,- a repülő személyzettől kezdve a telefonos helyfoglalási iroda dolgozóin át- a nap 24 órájában lelkesen dolgozott, hogy megteremtse az alacsony árú járatok indulásának lehetőségét Budapestről, olyan európai célállomásokra, mint London, Párizs, Milánó és Zürich. Tudjuk, hogy nincs másik olyan légitársaság, amely ilyen kedvező áron kínál repülést ezek a célállomások és Magyarország között. Éppen ezért megjelenésünket az utazó közönség örömmel fogadta, nem úgy, mint azok a csoportok, akiknek érdeke a magas repülőárak monopóliumának megtartása.

A SkyEurope nem fogja utasait cserben hagyni, és harcolni fog azért, hogy továbbra is élvezhető legyen az alacsony árakon való utazás lehetősége. Egyszerűbb lett volna számunkra elhalasztani indulásunk dátumát, törölni a járatokat és visszafizetni a foglalások árát. De számunkra ez nem elfogadható megoldás. Már mindössze 5,990Ft-ért utazhat velünk Budapest és London, Párizs, Milánó vagy Zürich között. Nem fogjuk terveinket megváltoztatni a versenykorlátozás és fogyasztóellenesség szelleme miatt. Terveinek megfelelően eljuttatjuk Önt a választott célállomásra.

Sajnos jogi szabályzási okok miatt 20 perces megállást kell tennünk a pozsonyi repülőtéren. Amint ezek a szabályzási kérdések rendeződnek, járataink közvetlenül fognak üzemelni Budapestről Londonba, Párizsba, Milánóba és Zürichbe.

Kérjük helyezze magát kényelembe és élvezze a repülést. Vessen egy pillantást a SkyBlue magazinra, fedélzeti újságunkra.

Üdvözöljük a fedélzeten és köszönjük, hogy utazásához a SkyEurope légitársaságot választotta.

Tisztelettel,

Christian Mandl,
SkyEurope Airlines vezérigazgatója"

Mókás fickók... hehe :)