tamastamastamas Creative Commons License 2003.10.25 0 0 4275
Uraim!

Nekem van egy Kager pisztolyom, állítólag 0.2-es (bár lehet, hogy 0.3-as) és hűtőkompresszorról megy, egy profi nyomásszabályozó-olajszűrővel. Na most az a gondom, hogy 1-1.3Bar között bárhol is fújok vele, nem lehet teéjesen hátrahúzni a "ravaszt", mert az 1/3-ad út után köpköd a pisztoly. A festék hígítás nem lehet ok, mert ezt tiszta hígítóval is produkálja. 5-let?
Vegyek másik pisztolyt (igen régi és bionytalan állapotú, én kb. a harmadik tulaj vagyok) vagy elég lenne tömítéscsere?Ha le veszem a külső kúpot, nagy szórásképet (ködölés) kapok, ahol viszont nincs köpködé (gyanúm szerint a kölső kúpon levő hosszanti behasítások okozzák a gondomat). Érdekes módon orosz Aerographnál ilyet nem tapasztaltam...
Egy boltban találtam háromféle koreai pisztoly-kopit - a Tamiya pisztolyét (a tok nem szétszedhető, emiatt a tisztíthatóság kérdéses, meg csak egy féle tű és fdűzni van hozzá), egy Kager kopit, ami jól is nézett ki és egy harmadik, alsó tartályos pisztolyt. Ezek 8000 és 17000 között vannak. Nem tudom, hogy most menniybe kerül egy komolyabb pisztoly. Esetleg van valakinek valamilyen eladó eszköze?

Üdv,
Tamas3