vilagutazo Creative Commons License 2003.10.21 0 0 84
ath, Havannára nem egy, hanem kettő napot szántunk. Valószínüleg a sok csatlakozás és északai repülések miatt elég átláthatatlan a foglalásunk, ezért leírom napokban a meglátogatandó helyeket:

Havanna 2 nap, Rio 2 nap, Peru és Bolivia 12 nap, Buenos Aires 1,5 nap, Iguazu 1 nap, Húsvét sziget 1,5 nap, Bora Bora 2nap, Tahiti és Morea 1 nap, Patagonia 7,5 nap, Galapagos szigetek 5 nap, Quito 1 nap, Santiago de Chile 2,5 nap, Mexico City 4 nap.

Ath, én is szerettem volna több időt tölteni ezeken a helyeken, de sajnos az idő tényező nálunk is nagyon behatárolt. Az 51 nap szabadság egyikünknél nagyon súrolja a munkahelyi elbocsátás lehetőségét :-((

ego, SZVSZ pénzügyi szempontból nagyon jó a Pelican utiterve. Dél-Amerika és Óceánia a legdrágább desztinációk közé tartoznak és ezért inkább rájuk érdemes felhasználni a drága világkörüli jegyet...

Pelicán, ti hány órát és mérfoldet fogtok repülni? Mennyit fizettél a jegyedért és pontosan milyen jegy ez? Ismereteim szerint a ehhez az útvonalhoz legalább két légügyi szövetség felhasználására van szükség.

Nagyon sajnálom, hogy ti egy picit később értek Dél-Amerikában :-((

Előzmény: ath (83)