kandúrbandi Creative Commons License 2003.10.09 0 0 29
Kicsit hosszú leszek..

Először is szeretném leszögezni, hogy a topicot pontosan azért nyitottam, ami a neve. Nem filozofáltatni szerettem volna a társaságot, hanem helyet "biztosítani" arra, aminek máshol sajnos nem igazán van helye.
Mint már írtam, kapcsolat kereső weboldal van egy csomó, de ott javarészt párjukat kereső magányosok ismerkednek, legfeljebb kettyinteni akarók. Mivel az ami nekem, és még sokaknak hiányzik, az ezeken a helyeken csak marginálisan fordul elő, gondoltam talán sikeres lesz a kezdeményezésem.
Bár itt nem erre voltam kíváncsi, azért elfogadom bárki jótanácsát, és kritikáját a szándékommal kapcsolatban, de arra azért rávilágítanék, hogy a primitív bunkó stílus az íróját minősíti, és nem azt akiről, illetve akinek szól.

.miau.

Lehet, hogy Te egy macsó nőfaló hapsi vagy, de gondolom nem házas, mert úgy látszik nem érted meg, hogy házas emberként nem lehet úgy csajozni, mint amikor még szóló az ember. Egyrészt ismerkedési lehetőség is kevés van, másrészt egy családapa pacekba mégsem tehet ajánlatot. Az aki itt reagál, az nyilván ugyanm azt akarja, amit én, így nincs kínos helyzet senki részéről.
Azt meg egy percig ne hidd, hogy egy 28 éves asszony ne tudna érdek nélkül lelkesedni egy érett 41 éves pasiért. Hát tud...

Valentyin Tyereskov

Csak sajnálni tudlak azért, hogy nem tudod mi a különbség egy pénzért kefélés, és a szeretkezés között. Sivár lehet az életed. Nem nagyképüsködni szerenék, de kefélni bármikor tudok - volna kivel - de én szeretőt keresek. Tudod a szó elejére is oda kell figyelni.
Az ámokfutó topic "rombolásomról" pedig már írtam. Minden esetre, ha szerinted egy 36 hónapja - két hozzászólás után elsűllyedt - topicban a számolás - azaz "hozzászólás" gyűjtése, hogy meglegyen a topic nyitási jogosultság - garázdaság, akkor elnézést kérek.
Egyébként nem csak számoltam, ahol volt mit mondanom, ott hozzá is szóltam.

Kedves lollipop32

Igazán köszönöm, hogy jót akarsz nekem, de tudod az én koromban már eléggé megállapodott véleménye van az embernek a világról. Persze ezen valóban lehet változtatni, de épp az a helyzet, hogy én már sok évi monogámia után megváltoztattam a véleményem. Tudom, hogy Bp. nagy falu, de ha odafigyelsz - mert nem szeretnéd megbántani és megalázni a párod - akkor kicsi az esélye a lebukásnak. (Én eddig megúsztam.) Természetesen van azért esély, de nincs üzlet rizikó nélkül.
A házasságom egyébként eléggé színes, de 17 év az 17 év, akár mit tesz az ember.

iaszon

Köszönöm a korrektséged.

lutri

Neked már csak színezhetem azt, amit Valentyin Tyereskov-nak írtam. Vedd magadra a neki szólókat.

Végezetül nagyon örülnék, ha ezek után csak olyan hozzászólások kerülnének ide, melyek az eredeti szándékom szerint valók. (Lásd bilbaoo )