LvT Creative Commons License 2003.07.23 0 0 17
Kedves e_laca!

Én egyetértek Kis Ádámmal, mivel nálam a "toll a füledbe" nem azt jelenti, mint a mádi zsidós mondás, hanem egyszerűen annyit, hogy 'nem érdekelsz' (rusztikusan: 'lófasz a seggedbe')

Idézetek:

- "Toll a füledbe [= Menj a fenébe (LvT)] a civil kontrolloddal. Te szereted, ha az anyósod beledumál abba, ahogyan vezetsz? ;-)
Szakmai kontrollnak épp elég az Állami Számvevőszék, a Bankfelügyelet, az MNB, a PM és az államot képviselő tulajdonosok. Ez utóbbiaknak az fb-kben, it-kben üldögélő delegáltjai közvetve vagy közvetlenül valamelyik minisztériumnak tartoznak elszámolással, a miniszter pedig interpellálható a Parlamentben. Ennyi civil kontroll van, és ez épp elég.
Inkább a szakmai kontrolltól kéne távol tartani a civileket (beleértve a pártokat is), mert annak mindig pénzlapátolás a vége."

- "Gondoltam, létrehozok egy grófi sztenderdekből álló 'cybergrófot', aki helyettem válaszol. 'Nagyon örülök - egyes gomb, Mérsékelten örülök - kettes gomb, Toll a füledbe [= Nem örülök (LvT)] - hármas gomb, és így tovább."

Előzmény: e_laca (16)