OpiumPapa Creative Commons License 1999.04.28 0 0 141
Nem az a lényeg, hogy milyen rendszert használ valaki, hanem hogy ujabb legyen, mint a haveroké/kollegáké.Van aki csak divatból veszi, bár az én környezetemben aki használ ilyesmit az egyre inkább hasznos eszköznek veszi, ami megkönnyiti az életét. Nem beszélve arról, hogy 4 millió keresőre jut 1 millió mobil, akkor már nem nagyon lehet villantani vele nem?
Nekem az nem tetszik, hogy általában egy telefonbeszélgetés meglehetősen privát dolog és nehéz a piros hetesen utcai harc közben diszkrét maradni. Munkát nem nagyon lehet végezni, ha meg szeretteinket értesítjük, hogy elértük az Astoriát, akkor meg igenis szálljon le a buszról, és a megállóból, akárhonnan intézze el az ember.

Mit meg nem értek, az az, hogy mi kerül még bele funkcióként a telefonokba? Játék, címjegyzék, 100 féle- vagy netről letölthető csengés, vibra akku, mi még? Bár a lényegen nem változtat, meg offtopic is, azért kíváncsi leszek, hogy jövőre mi lesz a csúcs.

Szerintetek nem lesz olcsobb a GSM, ha beindul az 1800? Valaki nyisson egy topikot, nekem mennem kell, mert lejárt a munkaidőm. Holnap ismét.
Papa

Előzmény: Slejm (140)