Slejm Creative Commons License 1999.04.28 0 0 140
OpiumPapa, nem ertek veled teljesen egyet. Velemenyem szerint manapsag eppenhogy mar nem csak az vesz mobiltelefont, akinek szuksege van ra. "Szorakoztatoelektronikai" cikk lett belole, mint mondjuk egy CD lejatszo. Az emberek szeretik, mert kenyelmet nyujt azzal, hogy ha eszedbe jut telefonalni, nem kell fulket keresni, stb.... (elonyeit mar sokan ecseteltek).
Vannak, akiknek viszont csipi a szemet es barmilyen szituacioban kepesek azt allitani, hogy zavarja oket ha mas telefonal. Ezek a megrogzott "bonkofonozok" es igen gyakran tulzasokba esnek. Peldaul miert kellene szegyenkeznem azert, mert az utcan megszolal a zsebemben a telefon? Eppen erre talaltak ki. Az mas kerdes, hogy egy zsufolt buszon nem tul szerencses, de ott is lehet diszkreten telefonalni. A hangjelzes beallitasan sok mulik, idealis esetben a telefon tulajdonosa veszi eszre elsonek.
Azt nem latom, az 1800-as GSM miert lenne alkalmasabb "vagizasra". A szolgaltatok az elofizetok atcsabitasara valoszinuleg igen kedvezo dijazast fognak bevezetni. Cellularis halozatokkal jol lefedett helyeken csak a bolond fog muholdas telefont hasznalni.