Herbie_ Creative Commons License 2003.07.16 0 0 415
Mindíg félek, hogy rámsípol az a sz@r, nem tudom mit csinálnék.

Pénztáros:

Veszek 10 öveg colát, tele van a kocsi (persze nem csak a colaval). Fizetek vagy 20k-t és úgy kell könyörögni zacskóért. Most vagy adnak amennyi kell vagy ne adjanak és akkor úgy megy oda az ember.
(Olyan szarok azok a zacskók, hogy az hihetetlen, két üvek colánál többet nem teszek bele mert 3-nál már többször kiszakad és csak a szerencsének köszönhető, hogy még egyszer sem tört el)
Na, szóval.
Ennyi cucchoz ad a pénztáros 3 zacskót (ez nálam 6 üveg cola és még a többi sehol)
Elfogy, kérek, ad egyet, kérek így vagy 3-at mikor bepöccenek és tudtára adom, hogy nehogy egy zacskót adjon mert akkor mérges leszek. Mire a válasz, "ő nem adhat többet". De ez szerintem csak duma, mert pont most hétfőn egy másik pénztáros adott vagy 10 zacskót, de nem fizettem csak 3000-et, nem is kellett csak kettő, a többit ott hagytam, kell a francnak.
Valami ruhát is vettem (pólót, inget?), utoljára húzza le, kérek neki külön zacsit mert elfogyott amit kegyeskedett nem egyesével odaadni. Ő már tényleg nam ad többet. Hülye ez? Gondolom magamba. Majd a tejfölökre teszem a ruhaneműt, nem?
Közben mögöttem fiatal csinos nő (30 körüli) is engem biztat, nem idegeskedik, hogy szarakodok a pénztárossal. Köszi neki, hogy beszólt ő is a pénztárosnak.

Gazdaságos termék sz@rabb minőség témához:

Pölö a tesco gazdaságos 20%-os (12%-os nem) tejfölnek nem nagyon van párja, max. a Bakony. Ha jól emléxem talán a Mizo gyártja, de a Mizo dobozos tejföl szerintem meg se közelíti.

Előzmény: nemzso1 (395)