levelibeka Creative Commons License 2003.06.28 0 0 23
Sziasztok!

Én is szemüveges vagyok 12 éves korom óta. Akkor vették észre és rohamosan romlott. Bátyám kancsal volt, rossz volt a szeme kicsiként, és 18 éves korára teljesen rendbejött. Nekem, amíg szemüvegem volt (18 éves koromig), mindig romlott a szemem. Amióta lencsém van (10 éve), azóta semmit nem romlott. Most havonta cserélendő lencsét hordok. Nekem kényelmes, szerencsére a szemem egyáltalán nem érzékeny. (egy hónapja volt az eddig egyetlen szem-problémám, kötőhártyagyulladás, ami 3 nap alatt elmúlt és egy nátha következménye volt), akkor 1 hétig nem hordtam a lencsét és utána újat vettem elő, hogy a fertőzésveszélyt elkerüljem.

Én is sokat gondolkoztam már a műtéten, párom is biztat, de én úgy vagyok ezzel mint a szüléssel is voltam. Amíg féltem a szüléstől és nem tettem túl magam azon, hogy ha baba akkor folyton az jusson eszembe, hogy mi történik szüléskor, addig nem is akartam gyereket. Azután túljutottam ezen és amikor terhes lettem már eszembe sem jutott, hogy az hogy fog fájni (persze így utólag mondhatom, hogy nem is tudtam volna elképzelni), és még aznap mikor a kórházba mentünk sem voltam ideges, nem féltem, hanem egy mérhetetlen nyugodtság szállt meg. Na szóval, ebből azt akrtam kihozni, hogy talán itt a műtétnél is ez van Velem. Ha úgy csinálják, hogy ébren vagyok, akkor tuti elszaladok, ha egy késsel közelítenek felém, vagy legalábbis visítok mint egy malac. Az, hogy utána fáj, nem tudom, szülésnél jobban fáj? Jó, ez vicc, mert az másmilyen meg ez is.

Szülés után mennyi idővel lehet ilyet csináltatni. Illetve utána mennyi idővel lehet szülni? Engem ez is nagyon érdekelne. Hány éves korig csinálják? Én lassan 30 leszek, most a második babának láttunk neki és azelőtt más semmiképpen nem tudom megcsináltatni, mert annyit azért nem szeretnék várni (gondolom nem kevés időt kell várni).

Ja, és a szemüveg. Hát én ugye lassan 30 leszek, de így is megkérdezik ha ajtót nyitok, hogy hol az anyukád? Kb. 18-nak néznek. Lencsében. Ha szemüvegben vagyok, akkor minusz 3-5 év még. Jó, persze ez jó valahol, de amikor letacskózzák meg letegezik a villamoson, a majd 30 éves embert az azért már durva. SZóval nekem egyáltalán nem áll olyan jól a szemüveg.

Brekus