Kasszalédi Creative Commons License 2003.06.26 0 0 72
Sziasztok!
Én is lehúztam majdnem 1 évet a Budaörsi Auchanban, szerencsém volt Bors Kingát ismerni. Miért nem küldik el?
Mert a főgóré ?egyik? szeretője volt-van-lesz!
Mert pont azt teljesíti, amit a franciák elvárnak tőle. Ő karriert akar csinálni, az, hogy nem hányja el magát, hogy a honfitársait alázza meg, azzal meg ő maga számoljon el, amikor a tükörbe nézz. Teljesítményt, számokat várnak tőle, ő meg hozza.
Amikor eljöttem, én is manager voltam, ki akarták fizettetni velem a 400.000 Ft tanulmányi szerződéses pénzt, én viszont nem voltam hajlandó egy kanyi fillért sem fizetni nekik, akár mehettünk volna a bíróságra is, ők húzták volna a rövidebbet, már a munkaszerődésben is vannak olyan dolgok, ami jogszabályellenes, nem hogy a tanulmányi szerződés. Hogy lehet olyanra tanulmányi szerződést kötni, amiről nem kapsz semmilyen papírt, és nem tudod sehol máshol használni az ott tanultakat, csak az Auchanban? beszéltem munkajogásszal, akár be is lehetne őket perelni, és egy hatalmas botrányt a nyakukba zúdítani. Nem véletlen, hogy a Főjogászuknak is betelt a pohár, és eljött. Nem volt hajlandó a mocsokhoz asszisztálni.
Macska tényleg tömörítve lett, sajnálom, hogy nem lett belőle nagyobb ügy, ill. az Állatvédőket is megvették, fizettek pár millát, hogy ne legyen sajtó belőle.
Nekem volt olyan napom, amikor reggel 5-re mentem, és este 10-kor jöttel el bentről, de amikor leltár volt, reggel 9-től, másnap reggel 6-ig voltam bent, és az egyik szabadnapon a következő nap volt. Pedig plussz nap járna.
Kárácsonykor, sátras ünnepekkor még az 1 szabadnap sem járt, kevés volt az ember, tölteni kellett, kasszában kellett ülni, stb...
Se család, se magánélet, semmi nem fér bele ebbe a munkába.
Az, hogy jól fizetnek? Viszonyítás kérdése. Ha azt számoljuk, hogy hány órát dolgztunk egy hónapban, szarabbra jön ki az órabér, mint az alkalmatottaknak. Egészség, szabadság, pihenés, felejtds el.
Ha cégekre levetítve nézzün, a legtöbb mesterséges megtermékenyítésre jelentkezett nő volt Auchanos. Ha véletlenül meg természetesen összejön a gyerek, akkor szinte biztos, hogy ott megy el. Nézzétek meg a székeket, amiken a lányok ülnek a kasszában. Jó pár életképes gyerek ott ment el, a hideg, a rossz körülmények miatt.
De tudnék még nagyon sokmindent mesélni, de minek. Vagy lehiszitek, hogy NEM SZABAD oda menni dolgozni, vagy majd a saját bőrőtőkön megtapasztaljátok.
Sok sikert!