KTa Creative Commons License 2003.06.22 0 0 19
Nagyon köszönöm a tanácsaidat és az infókat. Te tényleg szeretheted a paradicsomot és nagy tapasztalatod lehet, ha ötven fajtát termesztesz. Én is kísérletezem egy kicsit, a tavasszal pl. kikeltek tavalyról szétszóródott paradicsom magok. Egyet meg is hagytam. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
A csávázás tényleg gond, nem ismerem a technikáját. Legalábbis vírusok ellen. Azt írják a vetőmagok tasakján, hogy sósavval csáváznak. Amúgy rézgáliccal és valamilyen rovarölővel szoktam csávázni, valamint amelyik mag bírja (pl. bab), le is szoktam fagyasztani.
Te mit szólsz ehhez a levélpöndörödéshez, amiről írtam? Szerintem nem fitoftóra, és a tapasztaltabb szomszédom szerint sem, mert egyéb tünetek nem jelentkeznek. Szóval egyszerűen bepöndörödnek a levelek, és az erük egy kicsit kékesebb lesz. Egyéb semmi.
A "heirloom" fajta mit jelent pontosan? A mag zacskóján az van, hogy standard. Ez ugyanazt jelenti vajon?
Bocs, ha kicsit sokat kérdezek egyszerre.
Előzmény: CORTEN (17)