ANTIpc Creative Commons License 2003.06.20 0 0 277
"A Fedex meg a többi gyorsposta-társaság interkontinentálisan nyilván nem szállít hajóval, csak repülővel. "

Ok, csak nem igazan ertem/ertettem a dolgot, hogy is van az, hogy a USPS-nel van pl EMS, amire ok 3-5 napot irnak, es a Fedexnel meg csak express van, ami 1-3 nap, ennelfogva ugy ertelmeztem, hogy eselyem sincs arra, hogy ne tejeljek nekik mint az orult, hiaba lenne nekem jo az 5 nap is....es gondolom az EMS sem hajoval, ill. csak ground-on jon ;) No mindegy, jo nekem az EMS boven.

Thx a linket, meg a tobbit! Nemtom meguszom-e valami specko draga kartya nelkul, de ma felhivtam az otp-t, okositsanak mar ki webkartya-ugyben. Aszondja a csoka, hogy mindenfele hokuszpokusz nelkul megy juniorrol is a western union, annyi gond van vele, hogy szemelyesen kell az otp-ben intezni a papirt...gondolom ez egyedul nekem uj :) Na mind1, 1x kibirom, aztan legfeljebb majd keresgelek kesobb milyen kartya is kell nekem, mert ez a kartyapakli amit az otp ad jo penzert, es sok szolgaltatast amire semmi szuksegem, havidijjal, fuggetlenul attol, hogy hasznaltam-e, az nekem nem ok. Foleg ha csak 1x hasznalom esetleg.

"Gyakran persze amúgy is kell írni, mert a legtöbb eladó nem írja oda, hogy külföldre hajlandó postázni, de érdeklődésre azt írja, rendben."
Ezalatt azt erted mikor azt irjak, hogy "Will ship to United States only."?
Tehat csak ketfele szoveg van amibol az elado valogathat mi legyen az adott helyen, es hajlamos lehet arra - az emlitett szoveg eseteben -, hogy megis kuldi kulfoldre is?
Csak azert kerdezem, hogy ha ezesetben tenyleg CSAK az usaba kuldi, akkor ne zaklassam az illetot mail-el.

Ja, akkor nem tudja senki, hogy vam/afa csak uj dolgokra van, vagy hasznalt szamitogepre is?

Thx