DomiG Creative Commons License 1999.04.20 0 0 7
Magam sem értek egyet e park, de álatlában a parkok éjszakára történő bezárásával. Inkább éjszakai őröket kellene állítani (pl: világító gumibottal és fluoreszkáló könnygázzal).
Valamikor például, ifjúságom tovatűnt éveiben igen csak éreztem volna a hiányát, ha este tízkor, vagy éjfél után a bulikból hazafelé menet nincs mód sétálgatni egy romantikusat a fák alatt, megpihenni egy padon. ( Hogy azok a padok mi mindent tudnának mesélni....)
Valamikor a Szent István park mellet is működött egy igen kellemes étterem, azt hiszem "Duna" volt a neve. A galérián is lehetett ücsörögni, kellemes zene, élő tánczenekar. Ha valakivel megismerekdett az ember, milyen kellemes volt a nyári éjszakában a parkban, a Duna mellett sétálni.

- x- -x -x -
Erről ennyit, ehhez tartozik, hogy a szaporodó parkolóórás, fizető parkolós övezetek is csak mind arra jók, hogy rontsák az életünket, mérgezzék a világot. Néhányan keresnek rajta, egy csomó ember meg csak bosszankodhat, korlátozva érezheti magát. Miért erre fejlődik a világ?

Domi