supremacy Creative Commons License 2003.05.08 0 0 46
Kábé '98 óta jutok hozzá az internethez, azóta folyamatosan vesztem el a fonalat hangkreáló programok tekintetében. Olyan sok újdonság van, hogy egyszerűen lehetetlen mindegyikről tudni. 2000 óta a 3D alkalmazások és verziófrissítések száma is meg tízszereződött. Ugyanez érvényes a video-editáló programokra is. A játékiparban gondolom ez régebben kezdődött. Ahogy nézem a folyamatot, ma már egyre kevesebb az olyan újság, amelyik egyszerre foglalkozik ismertetéssel és mélyebb cikkekkel. Mivel a felületesebb információk, a hírek és az ismertetők sokkal gyorsabbak és elérhetőbbek a neten, ezért gondoltam azt, hogy talán lenne valami létjogosultsága bővebb leírásokkal foglalkozó újságnak, így a kettő nem egymástól venné el a piacot...pontosabban a Net nem venné el a piacot az újságok elől. Nemtudom mennyire lehet mondjuk egy Might&Magic 9-et full leírni, 30-40 oldal biztos lenne:) Azt sem tudom lenne-e ennek piaca, egyáltalán nem értek hozzá. Maradjunk annyiban, hogy egy ötlet volt:) Bár azért érdekelne, hogy szerinted nincs-e szükség komolyabb, speciálisabb anyagra ma Mo.-n, nem csak játék, hanem egyéb programok területén.

A Commodore Újság tényleg vicc volt. Én meg hülye voltam, mert bedőltem nekik. Vettem tőlük egy Autostart című programot kazettán, mert azt hittem, hogy valami autóversenyes program lesz. Nagyot csalódtam. Sehol nem írták, hogy nem az:) Ráadásul az egész kábé 10 fordulat volt a kazettán, basszák meg.

Közben olvasgatom a bescannelt CoV-okat. Érdekes, hogy az agyam olyan régi emlékeket társít egy-egy beszóláshoz, mint mondjuk a Winnetou-ból egy jelenet. Látszik, hogy miből állt akkoriban az életem:)))

Előzmény: Warezpimp (43)