NeTie Creative Commons License 2003.04.13 0 0 100

1. Szerintem nem ízléses ez az állandó "átlag biztonságiőr/diszkópatkány/hobbirambó"-zás. Ez egyszerűen elitkedés, felsőbbrendűsködés, amire Neked legalább az alapod megvan, de ettől nem lesz ízléses. Hadd ne legyen mindenki szakértő. Szintén nem szerencsés szerintem a "vinnyogás" kifejezés, ez csak egy felvetés volt.

2. Pont mivel nem fogy jól az AirWeight, ezért jöhet jól a reklám a Kaliberben, tehát szerintem ez öngól volt. (Lehet, hogy AKKOR nem volt, de MOST van, a különszám meg nem szűnt meg létezni.) De, még egyszer hangsúlyozom, a termék VALÓBAN kiváló, én csak _hiányoltam_ a GRP-9 ismertetőjét/leírását is, mert az _is_ kiváló termék, ráadásul éppen magyar is, de ez mindegy.

3. A gyanúdat oszlasd el, kérlek, mert alaptalan. A neten mindenről van cikk, nem is egy, de másik közönség fér hozzá, mint a Kaliberhez. Szerintem ráadásul egy önvédelmi különszám 'fogyasztásához' nem szükségképpen kell Kaliber-vásárlónak lenni, tehát nem szükségszerű az ismétlés. gvass lehetne ezzel az erővel Umarex, Röhm, stb.stb. ügynök is, de hát nem az. Ez a sarkított, ironikus álláspont, amit itt leírsz, valóban nevetséges, no de senki nem vallja magáénak. Így hát a gyanú setét fellegének a száműzetés keserű kenyerét kellene ennie :-)

Az egyértelműség kedvéért: nem 'lecseszni' akarok senkit, hiszen nincs hozzá jogom, csak egy kommentárt fűztem a dolgokhoz.

NeTie