Mickey Cortez Creative Commons License 2003.04.09 0 0 779
Sziasztok!
Chiracra csak rá kell nézni,a tipikus francia politikust testesiti meg.Még a feje is az..
Ebböl a szempontbol Mitterand sem volt sokkal jobb.Rola hallottam olyant-hogy igaz e vagy sem nem tudom-hogy Kuwaitban a helyi sejkek 4000dollárt ajánlottak fel a légionak személyenként hogy maradjanak amig meg nem tisztitják az aknáktol az országot,erre M.azt reagálta hogy köszi szépen ,a légio ugyan zsoldos,de most francia érdeket szolgál..mointha máskor máshol nem azt tenné..
Az amik szerintem meg elefántok a porcelánboltban.Pofáznak az emberi jogokrol de gondolkodás nélkül bombázták Szabadkát magyar légtérböl az europai politikai stabilitás nevében..
Egyébként ugy tudom hogy nagyon sokszor támaszkodnak a légio egyes egységeire,igy pl az Öbölben 12éve a légio specialistái elöbb bent voltak Irakban mint a britek meg az amcsik.Boszniában meg négyfös légios járörök kutatták fel és semmisitették meg az orvlövészeket a bosnyák erdökben..
Gy.J. talán emlékszel volt 3francia katona-nem légiosok-akiket megfogtak a91-es háboru elötti napokban belsö-Irakban.Akkor határozottan megtiltották az ujságiroknak hogy kérdéseket tegyenek fel roluk.aztán kicserélték öket..
Mit gondoltok mekkora valoságalapja lehet annak hogy a franciák azért is huzzák a szájukat a háboru miatt nehogy kiderüljön miket üzleteltek szaddammal?
Üdv
Cortez