titkos524 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 27
Szia!
Teljesen megértem a vágyaidat, de egyetértek az előttem szólókkal, hogy még ráérsz. Még csak most fogsz érettségizni. Előbb próbáljatok meg együtt élni a barátoddal, hogy kiderüljön, hogy egyáltalán működik-e a dolog. Teljesen más egy háztartásban élni egy másik emberrel, mint amikor csak találkozgattok minden nap.
Ha a barátod is veled egyidős, akkor tényleg sokat fog még változni valószínűleg és az is lehet, hogy 2 év múlva már rá sem ismersz majd.
Én 17 éves voltam amikor megismertem a jelenlegi férjemet. (Most 26 vagyok) Változtunk mindketten. Nagyon nagy szerencsénk van hogy együtt maradtunk. Aki abban az időben ismerte meg egymást, szinte senki nincs más együtt. (ez nem elrettentés akar lenni, hiszen itt vagyok pont én ellenpéldának.) De szerintem egy 2 éves kapcsolat még nem érett meg egy gyerekre.
Ismét csak a saját példámat hozom fel, nagyon vágytam gyerekre és mai napig is, de kb egy évvel ezelőttig az észérvek erősebbek voltak. Mos éppen dolgozunk rajta, hogy hamarosan hárman legyünk, most már MINDKETTEN szeretnénk.
Remélem, nem voltam túl hosszú.
Titkos