hmsoft Creative Commons License 2003.03.11 0 0 71415
mdbz,

"Elég sok a félre informálás a topicban, de ez a csúcs!"

picitOFF
Gondolatban megfuttattam a dolgot.
A félreinformálás biztosan már az elhárítás műve, amely egy tucat nicknéven folyamatosan félretájékoztatja a topic olvasóközönségét.
Igen ám, de ezúttal a félretájékoztatás tartalma egy öngól. Hiszen ha lenne Skoda motoros Bz, akkor nem lenne igaz az a tantétel, hogy a Skoda motor megbízhatatlan volt - amit már a Bz-k beérkezését követő harmadik tizedmásodpercben hajtogatott mindenki. Ezek után nyilván minden Skoda motort ki kellett szerelni és száz méter mélyen elásni, nehogy véletlenségből is akadjon olyan, amelyik működni merészel.
Azt gondolná tehát az ember ezek után, hogy a "Skoda motoros Bz felbukkanása" című információ nem lehet az elhárítás műve. Na de az ember látta a "Tanu"-t, és tudja, hogy "az a gyanús, ami nem gyanús". Tehát az öngól nem gyanús, merthogy szándékosan van, a külső és belső osztályellenség megtévesztése céljából. Viszont az egyszeri ember azt is tudhatja, hogy az elhárítás is látta a "Tanu"-t, azaz mégiscsak az a gyanús, ami gyanús. Na de miért feltételezzük, hogy az elhárítás nem feltételezi, hogy mi nem feltételezzük, hogy ő, te, én, mi, ti, ők, nem látták a "Tanu"-t? És ha ők feltételezik, hogy mi feltételezzük, akkor ők megpróbálják az ellenkezőjét mutatni, csakhogy mi ezt is feltételezzük, ám feltételezhetjük, hogy ők is, de ők is feltételezhetik, hogy mi is, és mi is, hogy ők is azt, hogy mi is.
Ugye ismerős a vicc a medvével, a nyuszival és a gereblyével? (Tudod mit medve, b@szd meg a gereblyédet...)
picitON

hm

Előzmény: mdbz (71377)