bivak Creative Commons License 2003.01.06 0 0 11
alkoholista: idős, volt mszmp-tag

miniszterelnök: Orbán Viktor
konstruktív kormányzás: az 1998-2002-ig terjedő időszak

hazafi: olyan 40 alatti politikus, aki nem volt mszmp/mszp tag, viszont most fidesz, vagy mdf tag és el tudja énekelni a himnuszt és van otthon magyar zászlója, és nagy Magyarország matricája.

hazaáruló: olyan, 50 feletti politikus, aki mszmp/mszp tag volt (vagy a fidesz helyett az mszp-re szavazott), nem ismeri a magyar himnuszt, nincs otthon magyar zászlója és nagy Magyarország matricája.

proli: Panelban lakik, 3-nál kevesebb gyermeke van (vagy 3-nál sokkal több), 3-nál kevesebb szobás lakásban él, és 4-nél kevesebb kerekű autója van. Virslivel táplálkozik, és fogalma sincs a kereszténység és a magasztos magyar eszmék mibenlétéről. Gyermekeit akármilyen útszéli iskolába beiratja és már arra sem emlékszik, hogy ki volt Kádár János. Arra viszont igen, hogy mi az a nagyfröccs.

polgár: 3 szobás, nem panel lakásban lakik, 3 gyermeke van, és 4 kerekű autója. Naranccsal táplálkozik, nem vásárol hipermarketben és plázában, és ápolja a magasztos magyar eszméket. Keresztény vallást gyakorol, gyermekeit is keresztény iskolába járatja. Tudni véli, hogy ki volt Kádár János és van otthon Orbán Viktor kép a szobája falán. Kádár János és Horn Gyula kép is van a falán, ezen darts-ot játszik.