quickteam Creative Commons License 2002.12.18 0 0 22
Hi terasz!
Elboldogulsz az angollal, de legyen nálad portugál szótár. Rendkívül nyugodt természetüek, kedvesek és segítőkészek az emberek ott. Liszabont, és környékét, Setubal stb. járd be. Stoppal nehéz lesz. Kocsit bérelni nem drága. A benzin hasonló, mint itt. Nem sok élelmiszerüzletet fogsz találni ahol kaját is vehetsz, mert vendéglő, vendéglő hátán van, bőséges jobbnál jobb kajákkal. Végig kell enni az összes vendéglőt, az sem lesz drágább, mintha a Lisboa-tól cca 15 km-re lévő gigantikus marketbe mennél mindig.
Az élet éjjel 11-12 után kezdődik, és szuper. A szórakozóhelyek, kiskocsmák árai szinte azonosak.
Nem fognak átverni sehol. Az kétségtelen, hogy legyen a bankkártyádon pénz, mert akkor lesz az igazi. Bankok, automaták szinte 10 méterenként vannak, és a legutolsó kocsmában is fizethetsz vele, sőt, elvárják. Ha összegyülik elég pénz, akkor helyi járattal érdemes átrepülni Maiderra szigetre, ami hozzájuk tartozik. cca 1000 km. Nem bánod meg. A bőr cuccok nevetségesen olcsók, és nagyon jók. Látni fogsz, szegénységet, és pazar gazdagságot, mindezt egymás mellett békében.
Vágj bele. Jó utat.
Ja, igen. Az országba való belépés, az elég szigorú procedúra a határon. Millió adatot meg kell adni magadról, utazási célodról stb. papiron, és ez angol nélkül nem fog menni.