lack-plastic Creative Commons License 2002.12.08 0 0 234
Hello LLP-team!
Kinek mit hozott a Mikulás? Nekem tűzpiros lakkba csomagolt feleséget: Ááááááá! Na jó! Nem bosszantom azokat akiknek ez nem adatik meg nap mint nap.

Érdekes téma a fetisizmus genetikai háttere, és szerintem megalapozott! Én magam (mint a LAKK és a PVC nagy tisztelője és gyakorlati imádója) már nagyon régóta vonzódom a műanyag rucik iránt, ez a vonzalmam már kisgyermekkorban kialakult bennem. Kb. másfél éve kiderült az öcsémről, hogy szinte ugyanazokat a lépcsőket végigjárta a fetisizmus felé vezető úton, amit én, csak ő nem a lakkot favorizálja, hanem a latexet (a PVC mindkettőnknél befutó). Előtte soha nem beszéltünk a témáról, éltünk egymás mellett mit sem tudva a másik ezirányú vonzalmáról, mivel a mi családunkban a szex sajnos eléggé tabu.
Ez az eset tehát bizonyíték arra, hogy az "LLP-fetisizmus" igen is benne van a génjeinkben. Azt persze nem állítom, hogy környezeti hatásokra nem lehet a fétis rabjává válni, de hogy vannak genetikailag fetisiszta emberek, az biztos. Most azt fejtegetjük az öcsémmel, hogy melyik szülőnktől kaphattuk ezt a tulajdonságot. De talán ez nem is lényeg! A fontos az, hogy van, és kurva jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!