Latex Bond Creative Commons License 2002.12.04 0 0 208
Mélyen Tisztelt LLP FC !

Volt "szerencsém" (?) nekem is látni a tegnap esti förmedvényt kedvenc közszolgálati adónkon, és esküszöm állatias ösztönök kezdtek eluralkodni rajtam a vaksötét riporter tudatlan, negatív IQ-jú kommentárja hallatán ! A tárgyilagosság és az információ teljes hiánya rikoltott le a hülye arcáról...
Első számú és egyben legkiemelkedőbben unintelligens megnyilvánulása az volt, ami Lakk-fetisnek is rögtön szemet szúrt : keverték az S/M-et a fétissel !!! Ennyi már magában is elegendő ahhoz, hogy beleröhögjek bárkinek a szemébe annak bődületes butaságán, de ez az idióta nem elégedett meg ennyivel és tovább rontotta az ázsióját. Az, hogy a XXI. században (csak tudnám, miért ez a műsor címe ?) még mindig betegségnek titulálja valaki az S/M-et, illetve bármiféle más (legális) szexuális játékot, az egyszerűen szégyen a köbön ! Valamint az olyan elejtett megjegyzések, miszerint ezen játékok kedvelői sivár szexuális kultúrával rendelkeznek (nem szó szerint, de ez volt a lényege), az meg már egyenesen felháborító !
Nekem ugyan nem tisztem megvédeni az S/M rajongóit, de ezek a beszólások még engem is kihoztak a sodromból. A műveletlen tapló riporter saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt azzal, hogy még a fogalmakkal sincsen a legcsekélyebb mértékig sem tisztában. Személy szerint pofám nem lenne olyan témáról riportműsort készíteni, amihez halvány lila gőzöm sincs !
Kár, hogy a magyar televízióban csak ennyire futja, amikor a németeknél már külön műsorok foglalkoznak ezekkel a szexuális élet színesítő szokásokkal és amely műsorok egyikében a műsorvezető például egy TRANSZVESZTITA !!!
Ennyit az RTL-klubról...

Foglalkozzunk inkább a latex-szel és a többi finomsággal... :o)

Djt !

Attól tartok, a Rimba is egy viszonteladó, legalábbis a latex termékeiket tekintve. A bőr cuccokat lehet, hogy ők gyártják, de arról sem vagyok igazán meggyőződve. A Rimba régebben is adott ki katalógust (nekem is van egy gyűrött 1993-as példány) és abban sem voltak valami minőségi cuccok... Persze ettől még a lakkruháik lehetnek nagyon dögösek - én a világért sem akarom elvenni a kedved -, csak ha lehetséges, ne látatlanban rendelj 41.000 Ft-ért !!! Nehogy csalódás érjen ! Azért kívánom, hogy inkább Neked legyen igazad !