fenyo54 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 98
Nem tudom, jártok -e még erre, én csak most találtam ide.
Mi is kipróbáltunk szinte minden elérhető kutyakaját a kis dögünkkel. Azonban Ő már kb 3 hónapos kora óta szinte nem hajlandó a nyers csirkefarháton kívül mást megenni. Meg is rökönyödött a magasan kvalifikált, részben szintén kutyatartó család, amikor azt bevallottuk. Lett nagy bizonygatás, hogy a nyers hústól milyen betegségeket tud elszenvedni szegény jószág! Ne mondja, mi eggyel sem találkoztunk.
A tápot szinte kizárólag csak kézből hajlandó megenni, a gyógyszerket úgy kell "bele cselezni". Igaz a házi főzésű, direkt kutyakaja célzatú húslevest én túlzásnak tartom.
Mivel még fiatal, speciális testfelépítésű, ezért rendszeresen gyógyszerezni kell. Végül rájöttünk, hogy a másik nagy kedvenc, amivel bármit beadhatunk neki: a 20 %-os tejföl. De nem ám holmi gagyi Frissföl, stb.!
Szegény dokinő, amikor elpanaszoltam neki, hogy mi mindennel próbálkoztunk (mármint a tf előtt), még a sajtokat is ajánlotta szíves figyelmünkbe. Hát nem tudom!? Nálunk főleg anyagi okokból megfontolandó az ötlet - látva a mai árakat.