Nepp-01 Creative Commons License 2002.11.17 0 0 127
A minap kaptam egy lettert egy barátomtól, aki a leirottak alapján, kezdi kapizsgálni a G-pont rejtéjeit. Nektek mik a tapasztalataid?
Ime a letter a Cosmopolitanból:

Dorottya véletlenül talált rá a kábító, gyönyört kiváltó gombra, és teljesen megváltozott a nemi élete. "A barátommal kutyapózban szeretkeztünk, és egy kicsit mélyebbre hatolt, mint szokott - meséli a 25 éves tanárnő. - Hirtelen elkapott egy nagyon heves, kellemesen fájó érzés, mélyen belül. Életemben először jutottam a csúcsra magától a behatolástól, minden csiklóizgatás nélkül. Hatalmas erejű orgazmust éltem át, heves és varázslatos rángások járták át egész testemet."

Dorottya rejtett kincsét Grafenberg-pontnak keresztelték, amelyet mi egyszerűen G-pontnak hívunk. Ez a mogyoró nagyságú, szuperérzékeny erogén dudor a vagina elülső falában található, és - hurrá! - a kutatók szerint minden nőnek van. - "Kutatásunk mind a 400 női részvevőjénél megleltük a Grafenberg-pont szövetét" - állítja Dr. Beverly Whipple szexológus, a G-pont (Dell Publishing, 1983.) című, nagy sikerű könyv szerzője.

Mitől olyan különleges ez az örömzóna? Mint Dorottya is tanúsíthatja, a G-pont ingerlése tetőtől talpig cikázó élvezetet idézhet elő, amely teljesen eltér a csiklón keletkező orgazmustól. "A nők azt mesélik, hogy ilyenkor nemcsak a nemi szervüket, hanem egész testüket hullámokban járja át a gyönyör" - magyarázza a szexológus. Aki a G-pont izgatására élvez el, azt egész mélyről, egész belülró1 fakadó érzés rázza meg, mely néha annyira heves, hogy az illető elveszti a fejét. Egykor az orvosok a pont létezését is tagadták. De Dr. Whipple kutatatásainak eredményeként a G-pont végre megkapta a neki járó elismerést - így a nők immár alaposan megismerhetik testük e kincset érő területét.

Gyakorlással, kitartással és a megfelelő módszerrel téged is átvillanyozhat a G-pontod - forróbb lesz a lepedőd a kielégülés eddig ismeretlen gyönyörétől. A Cosmo megszólaltatott kutatókat és olyan nőket, akik már felfedezték magukon ezt a különlegesen érzékeny zónát: tanácsaik és ötleteik nyomán te is bátran elindulhatsz a G-pontod keresésére.

Sőt, kapaszkodj meg, a pasidnak is van G-pontja - és nem, ez nem a pénisze. "Ha ügyesen megmasszírozod a gáttájékát, csodálatos érzést kelthetsz benne" - állítja a szexológus. Tamás 30 éves gyógyszerész így számol be a gátmasszázs különleges hatásáról. "Életemben egyetlen nővel találkoztam, aki tudta, hol van ez a rejtett pontom. Ismert néhány fogást, imádnivalón tudta izgatni."

1. örömelv: Keresd meg a G-pontot!
Hogy átélhesd a hihetetlen gyönyört, először is fel kell kutatnod az abbahagyhatatlan élvezetre csábító zóna lelőhelyét. "A barátnőmtől hallottam először a G-pontról. Forró történetei után megfogadtam: ha addig élek is, megtalálom - emlékszik vissza Miklós 25 éves fényképész. - Jó néhány próba kudarcot vallott, de nem adtam fel, és a végén, iszonyatos örömömre, megtaláltam." Az élvezetek élvezetét kiváltó terület a hüvelynyílás és a méhnyak között helyezkedik el félúton, a vagina elülső falában. "Képzelj el egy kis órát a hüvelyedben, mely a delet a köldököd felé mutatja - magyarázza a szexológus. - A legtöbb nő G-pontja az óramutató 11 és 1 órai állása között található." Nagyjából a fanszőrzeted felső vonalában bukkanhatsz rá. Bár egyedül is megtalálhatod, mennyivel jobb, ha ketten indultok keresésére! Hátha nem olyan hosszú az ujjad, hogy segítség nélkül is célba érj. Páros G-pont-vadászat esetén sem a hímvessző a legjobb keresőeszköz. K ét okból is pontosabb szerszám az ujjbegy.

Először tartósabb nyomást tud kifejteni a hüvelyfal felénél elhelyezkedő pontra (a fegyelmezetlen pénisz valószínűleg elcsúszkálna). Másodszor tisztábban érzékeli a hüvely falán keresztül a megduzzadt területet.

Próbáljatok ki néhány kellemes előjátékot: például feküdj hasra, ő pedig gyengéden, de határozottan hatoljon síkosított mutató- és középső ujjával a hüvelyedbe úgy, hogy nyitott tenyere lefelé nézzen, ujjait pedig hajlítsa be, mintha hívna valakit (épp csak fejjel lefelé).

"Ezen a területen sokkal nagyobb nyomásra van szükség, mint a csiklónál" - így a szexológus.

Ha egyedül indulsz pontkutató expedíciódra, rajtolj guggoló vagy ülő pozícióból (akár az illemhelyen), így hatolhatsz ugyanis a legmélyebbre magadban. Hagyd szárnyalni a képzeletedet - a legtöbb nő csak izgalmi állapotban tudja megtalálni a G-pontját. "Síkosított mutatóujjaddal hatolj magadba, és lassan tapogasd végig a hüvelyed felső falát. Határozott nyomással haladj a köldököd felé - tanácsolja a szexológus. Egy apró, nedves babszemszerű duzzanatra fogsz lelni." Némi izgatás után a pont mogyoró nagyságúra duzzad, és megmerevedik (akár egy pénisz). Biztosabban jutsz eredményre, ha közben a másik kezeddel simogatod a hasadat a fanszőrzet felső vonala fölött, mert így a G-pontot külső ingerlés is éri. Amikor rátalálsz a G-pontodra, ne lepődj meg, ha hirtelen úgy érzed: pisilned kell. Ám néhány másodperces masszírozás után a kellemetlen inger elmúlik, és csak a határtalan élvezet marad meg.

Ha nem sikerül megtalálnod forró pontodat, használj kifejezetten a keresésre tervezett játékot. Amerikában diszkrét, nőbarát csomagküldő szolgálatok nagy választékban kínálnak görbített csúcsú vibrátorokat: G-pontozókat. (Kis hazánkban is legalább 2-3 féle kapható! )

"Többszöri önálló és társas keresés után sem találtam meg - meséli Laura 27 éves üzletasszony -, ezért vettem egy speciális G-pontozót. Olyan orgazmusokat éltem át, mint még soha."

2. örömelv: Lépj át az élvezet kapuján!
Szexológusunk merész ötlettel állt elő a G-pont érzékenységének fokozására. Ehhez először is meg kell fogadnod, hogy négy egész héten át nem élvezel el csiklóból. "Amikor a G-pont-orgazmust gyakoroltuk - meséli a 27 éves Anita, egy ifjúsági rádió munkatársa -, megkértem a barátomat, hogy érintse meg az ujjával. Ám csalódnunk kellett, mert nem élveztem el rögtön. Így aztán indítványomra visszatértünk a járt útra: a csiklómhoz." Nos, épp ez az, ami kerülendő: rá kell hangolódnod, hogy a gyönyör élményét kizárólag a G-ponton éld át." Ehhez legalább heti 2-3 alkalommal kell egy-egy negyedórát gyakorolni a kéjpont izgatását, akár társsal, akár egyedül. Amikor gyakorlás közben izgalmi állapotba kerülsz, feszítsd be a záróizmaidat, mert ez segít, hogy a megfelelő területre tudj koncentrálni, és át add magad a G-pont örömeinek.

Az amerikai Cosmo egyik munkatársa elvégezte az imént ismertetett G-ponttanfolyamot. "Nagyon ki akartam próbálni a G-pont orgazmust, és nem csalódtam - meséli. - Igaz, a barátommal nem négy, hanem öt hétig kellett gyakorolnunk. Végül eljutottam a csúcsra, és most már akkor ismétlem meg, amikor akarom."

Ha az O-gomb segítségével eljutsz a csúcsra, ne lepődj meg, ha híg, tejszerű folyadék csöpög a hüvelyedből. A nők egy részénél ez a fajta gyönyör valóságos ejakulációt okoz. De akkor sem kell aggódnod, ha ez nem következik be. Mindkét reakció teljesen egészséges, és a G-pont-orgazmus is egyformán erős.

3. örömelv: Élvezd, ahogy eddig még soha.
Ha sikerült izgalomba hoznod érzéki pontodat, jöhetnek a bonyolultabb ujj- és nyelvgyakorlatok, melyekkel az erotika újonnan felfedezett határait még messzebbre kitolhatod. Az új fogások elsajátítása szerencsére nem megvalósíthatatlan feladat.

Sokan kedvelik a következő gyakorlatot: a lány nyomkodja a fanszőrzete és az alhasa határát, vagyis kívülről izgatja a G-pontját, melyet eközben a partnere belülről simogat két ujjal. "A hasmasszázs gyorsabban juttat a csúcsra. Amikor el akarok élvezni, mindig ezt csinálom" - magyarázza Krisztina. Vagy próbálj ki, akár egyedül, akár a pároddal, egy még izgatóbb gyakorlatot: egy pillanattal azelőtt, hogy eljutnál a csúcsra, hagyjátok abba a G-pont masszírozását. Utána izgassátok a csiklódat, de elélvezés előtt itt is álljatok le, és térjetek vissza a G-pont masszírozásához.

Végül, amikor G-pontozol, ne akarj mindenáron elélvezni. A kényszer ugyanis feszültté tesz, és meggátolja a gyönyör kialakulását. "Ne az orgazmusra gondolj a G-pont keresésekor, inkább add át magad a kéjes képzelgésnek - így a szexológus. - Az ábrándozás minden bizonnyal beindítja a nagy O-t."

Csak akkor add át magad az élvezetnek, ha már végképp képtelen vagy magad fegyelmezni. "A G-pont simogatása késlelteti és fokozza az élvezetet - magyarázza a szexológus. - Az elnyújtott orgazmus sokkal erősebb, mint a gyorsan bekövetkező." A szexológus minden nőt erre az "összetett orgazmusra" biztat: vagyis olyan kéjkoktélra, amelyet a csikló és a G-pont izgatásának váltakozásával lehet elérni. "Egy ilyen komplex mutatvány teljesítéséhez fokozott együttműködésre és összhangra van szükség - figyelmeztet. - Többször ki kell próbálni, hogy tökéletes legyen."

"Ha összejön az összetett orgazmus, majd megtudod, hogy miért kellett akkora hűhót csapni - mondja Krisztina. Érzem, ahogy összehúzódik a vaginám, és borzongás fut végig az egész testemen. Ez az orgazmusok orgazmusa!"

4. örömelv: Tanulmányozd a G-pont Káma-Szútráját
Bár az sem megvetendő, amit két szenvedélyes ember a kezével és a szájával művel, az igazi azért mégiscsak a közösülés. Eljött tehát az ideje, hogy társad péniszét is bevesse a G-pont izgatásához. Egyes különleges szeretkezési pozíciók szinte garantálják a G-pont bomba robbanását. "A kutatók a szeretkező férfi péniszére kamerákat szereltek fel, amelyek megmutatták, hogy mi is történik a nő testébe való behatolás után - meséli a szexológus. - Kiderült, hogy bizonyos pozitúrákkal tulajdonképpen mindig telibe lehet találni a G-pontot." Liza 26 éves könyvelő nagy híve ennek az elméletnek. "Ha hátat fordítok a barátomnak, és így ülök bele a péniszébe, egészen biztosan eljutok a G-pontorgazmusig - mondja. - Ez a módszer azért tuti, mert a pénisze pontosan a hüvelyem elejéhez dörgölődik." Persze, ha jobban szereted, szembefordulva is részed lehet a nagy élményben, csak miközben lovagló ülésben ülsz, dőlj hátra egy kicsit, támaszkodj a karodra, és nyomd fölfelé a medencédet. Más kellemes pozitúrákban is el lehet érni a G-pont közvetlen izgatását. Próbáljátok meg például kutyapózban, amely garantálja a találathoz szükséges behatolási szöget. "Vagy feküdj hasra, a társad gyengéden telepedjen rád úgy, hogy hátulról mélyen beléd tudjon hatolni. Ez a pozíció egyszerre fogja kiváltani a G-pont- és a csikló élvezetét - tanácsolja a szexológus. - Ha pedig szemtől szembe akarjátok, ülj fel az asztalra." Vagy próbáljátok ki a misszionárius pózt, de a hátadat támaszd ki párnával. Mindkét alakzat tökéletes szögbe állítja a hüvelyedet, így szinte bizonyosan eléred a már említett együttes G-pont csikló orgazmust. Ezért, meglátod, érdemes kikelni a kényelmes ágyból.

5. örömelv: Ismerd meg társad G-pontját is!
Nemcsak a n ők élhetnek át túlvilági gyönyört. A férfiaknak is van G-pontjuk, ez pedig a húgyhólyag alatti mirigyben, a prosztatában található. "A férfi G-pont hasonlít női párjához, hiszen ez is ugyanolyan, testen belüli erogén zóna " - állítja Dr. Whipple.

A férfi prosztatáról az emberek általában csak akkor vesznek tudomást, ha valami baj (fertőzés, működési zavar) éri. Pedig a prosztata irányítja az ereje teljében lévő férfi ágyéka mélyén átélt heves szexuális örömöket. A záróizmok ugyanis az élvezet előtt és közben összeszorítják a prosztatát. Hogy ez miért szerez ilyen fergeteges gyönyört?

"Ez az idegvégződésekben gazdag szerv hihetetlenül érzékeny, és izgalmi állapotban, valamint az ejakuláció során folyadékot választ ki" - állítja a szexológus. A legtöbb férfi meglepődik, ha a titkos pontját keresed, hiszen örömzónájának puszta létezéséről sincs fogalma. De ha egyszer megismerte kezed varázserejét, örökké hálás lesz. "Ha egy nő ügyesen izgatja a G-pontomat, hihetetlenül beindulok, és lüktető, orgazmusszerű gyönyört érzek az alhasamban - meséli János 27 éves reklámszakember. - Ekkor már tudom, hogy ki fogja elégíteni legtitkosabb vágyaimat is."

6. örömelv: Masszírozd a prosztatáját!
Soha kellemesebb munkát a prosztataizgatásnál! Nyomkodd kedvesed gáttájékát: a herezacskója és a fenéknyílása közti szőrtelen területet, így a kéjmirigyét is ingerled. "Ha ezt a területet masszírozod, közvetve a G-pontot is dörgölöd" - fejti ki a szexológus. Ha a férfi szívének királynője akarsz lenni, sajátítsd el a prosztata és a gáttájék legérzékibb fogásait. Íme, néhány begerjesztő gyakorlat. A párod feküdjön a hátára, te pedig ülj a két lába közé. Masszírozd a péniszét körkörösen és persze érzéssel. "Ha közel jár az orgazmushoz, határozottan nyomd meg a gáttájékát - tanácsolja Dr. Whipple. Hihetetlenül kellemes, izgató érzést válthatsz ki, amely felülmúl minden korábbi extázist."

Próbáljátok ki a következő erotikus játékot is. Síkosított és a felső ízületnél begörbített középső és mutatóujjaddal dörzsöld körkörösen a férfi gáttájékát. Eközben, hogy tovább fokozd bódító gyönyörét, csókold végig a nyakát, a mellkasát, a hasát. "Néha azonban hagyj szünetet a masszázsban, mert a túlzott nyomkodástól egy idő után lanyhulhat az izgalom" - figyelmeztet a szexológus. Jó módszer, ha nyelvedet is beveted társad altáján. "Vedd a szádba vagy nyalogasd a heregolyóját, fél kézzel markold a péniszét, majd a szabad kezed hüvelyk- vagy mutatóujjával nyomkodd a gáttájékát - adja az útmutatást szexológusunk. - Ezt a legtöbb férfi egyszerűen imádja." István 29 éves politológus is közéjük tartozik: "Amikor a barátnőm orális szeretkezés közben az ujjaival ezt a vidékemet masszírozza, teljesen elvesztem a fejem, olyan vad orgazmust élek át."

A gáttájék jól megválasztott pozitúrákkal is ingerelhető. "Ráülök, neki háttal - avat be szerelmi életébe Helga 27 éves zongorista. - Óvatosan lovagolom meg, kezemet az ágyékára teszem, a gáttájékára. Amikor érzem, hogy el fog élvezni, erősen megnyomom. Tudom, hogy megőrül érte."

Forrás: Cosmopolitan 1999/6