gtokaji Creative Commons License 2002.10.30 0 0 437
szobatisztasag - 4 honaposan meg nem hulye :), es nem is szenilis :), bar neha igencsak ugy tesz mindegyik.
Szoval nem lesz gond a szobatisztasaggal, 1-2 honap maximum, es belejon. Nekunk (golden) 1 honap kellett kb, es utana meg egy masik honapig neha "becsuszott". Ismerosomnek van 6 honapos labradorja, ok most tartanak a "meg neha becsuszik" periodusban.
Alkat kerdese, de meg nem hallottam olyan kutyarol, amelyiknel 2 honap utan ezzel problema lett volna, leszamitva persze a "vanegyismerosomakinekazismeroseneknahatazzalmennyigondvan" tipust, dehat ezeket nem veszem komolyan ;)

Ha elfogadsz egy tanacsot meg: ha megjon a kutya, es BARMILYEN kerdesed van, ne habozz felhivni az allatorvost. Kaja, szobatisztasag, viselkedes, neveles, barmi. Hozza vannak szokva, es benne van a gazsijukban. Inkabb rohogtok egy jot egy felesleges aggodason, minthogy barmi baj legyen. Aztan majd belejossz.
Es adj neki legalabb az elso idokben minosegi kajat, ha megengedhetitek magatoknak. Ezt is beszeld meg a dokival. Maganban tudok kuldeni neked jo allatorvos-szamot, ha bp-i vagy. Hazhoz jon, mobilt hetvegen is felveszi, megbizhato, viszonylag draga. Elso evre szerintem mindenkeppen megeri.
Ja, es megegy: soha ne felejtsd el, hogy szabad orvosvalasztas van. Akarmikor elmehetsz masikhoz, ha csak egy plusz-velemenyre vagy kivancsi, akkor is. Ez teljesen bevett gyakorlat.

Előzmény: sarah25 (429)