LAVYKO Creative Commons License 2002.10.30 0 0 427
ReRoncs: UGYEHOGY?! :-DDD
KIRALI az összes képed! Az egész iroda csodájára jár :O))) Ennyi vigyorgó kutyit életemben nem láttam egy rakáson - más se! Maci ISTEN tökig a dagonyában :-))))

Utcára eresztés: szőnyegpadlós lakásban volt Dino is az utolsó oltásig+1 hét, el is fogyott a karton Domestos (pardon, akkor még flóraszept volt asszem - 9 éve már) no meg pár adag bőr a kezemről ;-P Azért a szocializációval egy pillanatig sem volt gond :-))) megérte, hogy vigyáztam rá!

Ha volt már valakinek "korosodó" kutyája, meséljen mán egy kicsit az ilyenkor adódó problémákról, kezelésről, táplálásról, mert pl. azt hallottam, hogy zsíros kajákat kell ennie, ami elég vadul hangzik, és hogy annyit igyon, amennyit akar, ez pedig természetesen mindig is így volt.

Nem is merem megkérdezni, hogy azok mit éreztek, akik végül elvesztették a négylábút, hogyan sikerült túljutni, jó-e, ha rögtön megkutyásodik az ember újból? Lassan fel kell készülnöm erre is, bár igazán nem szívesen gondolok rá, hogy milyen lesz majd (remélem, nagyon soká) Dino nélkül :-(((

Előzmény: ReRoncs (422)