Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4532
Ahh... Mégis beleszólok, mer má sok lesz, én meg kedvelem ezt a topicot. Hercegnő. A 4514-es hozzászólásod szerintem egyértelmű arról, hogy mit akarsz, és mit nem; mi a véleményed a saját külsődről, stb. Amit most éppen a 4514-es miatt megkérdeznék: Miért vagy itt?

Figyelj: "...nem bírom azt a tempót hosszas gyakorlás után sem, amit itt diktálnak a cél érdekében. Mozgok mert jól esik. Fogyózni pedig nem akarok, de változtatni az étkezési szokásaimon igen és tudom is, hogy hol kell. Ezket legalább be tudom tartani, így remélem hosszabb távon is működni fog.
Sexisebb lennék e minus x kilóval? Lehet, hogy igen. Jó lenne ez nekem? Nem, mert sokkal inkább a szép külsőmért szeretne valaki, ami nem tart örökké."

Ennyi. Nem akarsz fogyókúrázni, de még csak lefogyni sem. OK. Semmi mást nem akarsz, csak modernizálni az étkezésed, ezt pedig tudod, hogyan kell. OK. "Mozogsz, mert jól esik." - ehhez meg nem hiszem, hogy az alakformálási topic segítségére lenne szükséged. Mozogni amíg jól esik - mindenki tud. Kocogj, cangázz, ússz vagy evezz (ergo), vagy akármi. Hozzátéve, hogy amióta itt vagy, azt hiszem kaptál bőven tanácsokat több embertől is itt, amikkel elboldogulhatsz, a te céljaiddal nem hiszem, hogy több útmutatásra, tanácsadásra lenne szükséged. Főleg, hogy saját elmondásod szerint tudod jól, mi a célod, és mit kell tenned érte.

Ha érdekel valami, kérdezd nyugodtan a hozzáértőket a topicban, de úgy látom, téged jelenleg egyáltalán nem érdekel az alakformálás, úgyhogy nem értem, miért vagy itt. Most leseggfejezhetsz engem is, de ha csak fikázni jársz ide, akkor - ha Robzon nem teszi meg -, hidd el én rövid úton véget vetek itt a pályafutásodnak, mert kimoderáltatlak a pi**ába. Minden rossz szándék nélkül, nem azért, mert bajom lenne veled, hanem azért, mert ez még egy jó topic, és a te viselkedésed meg tökéletesen kimeríti a Modus Moderandit. És ezzel mindenki egyetért ebben a topicban. Ha alakformálásról beszélsz, semmi gond, szívesen látunk. De hogy _folyamatosan_ offolsz, egyszerre több embert sértegetsz primitíven és durván, össze-vissza vádaskodsz, és közben rohadtul nem érdekel az alakformálás, és nem is akarsz egyáltalán alakot formálni, akkor... Nevetséges amit művelsz. Megkértek már páran, hogy alakformálás legyen a téma. Én viszont csak egyszer kérlek meg, most. Aztán mész innen.

Ennyi. Ez volt az első és utolsó hozzászólásom a témában.

Ui.: Robzon, kösz a választ, holnap majd írok!