ercsibe Creative Commons License 2002.10.22 0 0 231
Sziasztok!
Nem írtam még ebbe a topicba, bár 6 hete boldog tulaja vagyok egy nimfapárnak (Csipet-csajszi &Para - a fiú). ktibor rendületlenül segített nekem mindenben (remélem nem a túlzott kérdések miatt nem írsz a nimfás topicba), és most megint lenne egy nagy aggályom, kérlek, aki tud segíteni, tapasztalat stb, írjon!

Most vettük észre Csipetnél, hogy míg a jobb orrnyílása egy kisebb bors nagyságú (nagyobb gombostűgomb) addig a bal egy kisebb gombostű feje maximum, azaz alig fele a másiknak. Ez mi? Beteg? Nátha, és majd elmúlik? Vagy mi lesz? El kell vinni orvoshoz? Hova? Hol van olyan állatorvos (esetleg XI-kerben, mert nincs kocsink, és azért már durva lenne buszon szállítani messze őket), aki madarakat is gyógyít? Uram-atyám! Most mi lesz?!

Alapos vizsgálat után azt is észrevettük, hogy olyan az orrluka fölött még szintén a bőr, mintha további mélyedés lenne benne. Párom szerint lehet, hogy Para csippentett ki véletlenül egy darabot, vagy belekapott Csipetbe, vagy valami ilyesmi lehetett, és azért olyan kicsi az orrnyílás, mert be van gyulladva. Ez lehetséges? Mit tegyek?

Előre is köszi a választ.
Erika