GeryV8 Creative Commons License 2002.10.19 0 0 3639
Stern

Nem tudom erre mit is mondjak, mert a szavaid hmm, nem tudom... :)

Azért megpróbálom:
Nem azért javaslom a 140-et mert annyira tetszik, hanem mert szerintem - nem csak szerintem - az egy olyan típus ami csúcsot jelent/ett a Mercinél. Azóta visszavettek a dolgokból - hogy miért az más téma. Szembe lehetne állítani egy régebbi hasonlóan komoly S-t is.
Hogy miért szeretnél semlegeset nem értem. Pl mit? Mitől lenne jobb? Azt ne felejtsd el, hogy egy címlapnak nem előítéletekkel kell foglalkoznia, hanem fel kell keltenie a figyelmet. Egy régi S és akár a 140 szépen keretbe foglalná a dolgokat.

A class? Smart? Ezt sem értem, nem lennék kiakadva, de értelmetlen lenne, gondolom szerinted is. De ez nem értelmetlen, hanem mindenféle közhelyekkel van felfújva, ahelyett hogy az autók pl: 140 - Pullmann értékeit néznéd. Nem kell butának nézni az embereket, ahogy nem vagyunk egyformák, úgy az sem biztos, hogy mindenki úgy látja pl. a 140-et ahogy Te.

" Nekem is mondták már, hogy olyan Mercivel, mint az enyém, általában egy bizonyos kisebbség tagjai járkálnak. Én erre azt mondtam, hogy azok az autók nem egészen olyan állapotúak, mint az enyém. Itt a különbség. "

Ez válasz is a dologra! Amennyire boztos vagy ebben, annyira biztos lehetsz abban is, hogy az általad említett 140 tulaj 140-ese sem olyan mint egy igazi 140! Akkor legyen előtted ez a különbség is. Én sem a W123-at általában használó emberek alapján ítélem meg a 123-at. Te se tedd.

" De ettől függetlenül Te is tudod, hogy sokan vesznek W140-est, mert rendkívül feltűnő darab, mindenki tudja, hogy drága, és fenntartani is drága. Aztán nem mindenkit tudja fizetni a fogyasztását, meg tükörre koptatják a gumit, mert nincs pénzük újra, de az S600 az kell azért. Ez nem az autó hibája, hanem a gazdájáé. Azt sem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. "

Erre nem is tudom mit mondjak. Talán igazad van. De még mindíg nem tudom mi értelme van ezt állandóan felhozni és fikázni a 140-et. Mi a cél ezzel? Igen van ilyen, van ilyen + ilyenebb 123/124nél is. De NE EZEK HATÁROZZÁK MÁR MEG az autóhoz való hozzáállásunkat plííz. Se a honlapunkat. Elég baj ez így is Mo-on.

Két kérdés:
Mire alapozod azt, hogy drága? Mihez képest drága? Suzukihoz? w123-hoz? Ahhoz igen. Ez egy luxusautó. Azok között árban van.

Mire alapozod a drága fenntartást? Légyszi saját kategóriájában vizsgáld a dolgokat. Ott se a fenntartása nem drága...sőt olcsó, se a fogyasztása sem több mint bárminek.
Ezek alapján sem a helyén kezeled a dolgokat.

" Talán rosszul fogalmaztam, amit írtam, mert ezek a fókanyakúak úgysem neteznek, mert írni-olvasni sem tudnak. "

No comment...attól függetlenül, hogy TALÁN nincs messze az igazságtól.

" A Klub igyekszik összefogni mindenkit, aki a márkával szimpatizál, legyen az újautó tulajdonos, vagy veterán korú darab gazdája. Tehát minél szélesebb spektrumát a Merciseknek. "

Na ja...csak ne legyen fekete szarrá-szénné tuningolt 140ese, mert Ő már kilóg. Ehh... :O

Remélem érted miről beszélek. Nem, 140 - nem140.

Gery

Előzmény: Stern_ (3637)