matiK Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1746
Üdv mindenkinek! Jó végre sorstársakkal "találkozni"! Én kb. négy hónapja hordok 3havis lágy B&L lencsét, minden oké, sokkal jobb, mint gondoltam, bár szinte az összes létező szabály átszegem már a második hét óta. Pl. egy nap max 8-10 óráig lehetne a szemben, én lazán 12-13 órázni szoktam vele, de még ekkor sem érzem, hogy valami zavaró lenne a szememben. A másik az, hogy naponta kéne tisztogatni és cserélni a folyadékot a tokban, de szerintem elég hetente vagy legalábbis akkor, ha már nagyon szöszös a folyadék, tehát az állítólag egy-két hónapra elegendő trugyi nekem fél évig is elég: Így egy fél év lencsével együtt max 13ezer forint! Már két kontrollon is voltam, de semmi baj sincs a szememmel! Ugyhogy szerintem ne dőljetek be minden hülyeségnek amit ezek a nagyokosok mondanak, fogadok a felének sincs kontaktja akik ezt az egészet kitalálták és csinálják.
Azért fosok is rendesen, nehogy valami gáz legyen a szememmel ezért min. félévente vizsgáltatni akarom, de én az ofotértnál vagyok és decemberben lesz még egy ingyenes kontrollom, utána viszont csak pénzért lesz állítólag! Nincs valami hely ahol az ilyen vizsgálatokat ingyér vagy csak valami jelképes összegért lezavarják?
Ja és szoljatok lécci ha hallotatok olyanról aki ugyanígy liberálisan kezelte az egészet aztán fél év mulva megvakult vagy hasonló:))!

Csá! MatiK