JFEry Creative Commons License 2002.10.12 0 0 121
Sajnálom de vissza kell élnem a türelmeddel.
Amire eddig jutottam az itt van!
Nekem meg elegem van! A Grófból!
Gróf spanyol előadásán elhangzottakból a jegyzeteim feldolgozás közben ezeket teszem közzé:

Egy kalap zagyvalék az egész!

A késésem miatt a technológiából keveset hallottam, de ezt lehet belőle leszűrni:
A plazma állapotig felhevített vizet, vízgőzt elektromos úton választja ionokra.
Ennek az ion kupacnak az elégetése adja a felbontáshoz kellő energiát. és hajtja az autódat is! (én úgy tudtam a plazma állapot 5-10 ezer fokon van)(Nesze neked thermodinamika!)

Tehát ez elv szerint (ahonnan az ötletet vette) Lavoasier is a vizet plazmikus úton bontotta szét hidrogénre és oxigénre, és csak a naszcensz oxigén miatt kapott, tévesen olyan eredményt hogy a keletkező vasoxid a víz vegyi bontásának következménye! 1773-ban!
Erről vitába keveredett a német tudósokkal, -mert ha ez vegyi bontás, akkor lógassunk vízbe egy vaslapot, és várjuk, meg amíg abból hidrogén és oxigén lesz!-( vajon tényleg meggyőzte őket?)

Energetikai egyenleg!
33% nem tudom milyen veszteség
36% kipufogó veszteség
Ezekből lesz a plazmásításhoz kellő energia(hogyan?)
7% mechanikai veszteség a hengerekben
24% mechanikai kicsatolt hatásfok

(cookies)Benzin befecskendezésekor az égőtérbe, kinetikai energiát kap a proton, és a szén szerepet sem játszik!
(A duma:) A vizet ha 15 fokon elektrolizálják akkor több energia kell a bontásához mint amennyit az elégetésével nyerni lehet. De ha a magas hőmérsékletű vízgőzt elektrolizálják akkor ott már csak kevesebb energia kell hozzá. A dolog további igazolásaként előkerült a gőzkazánok robbanása is ahol a gőz a túl nagy nyomástól ionizálódott, és a keletkezett hidrogén a nagy nyomástól meggyulladt, és ez vette szét a kazánt! De abban az időben mindent megmagyaráztak!

További magyarázatban utalt rá, hogy a vízgőzben lévő hidrogén és oxigén atomok a hevítés során szétszakadnak a különböző atom tömegek miatt.
Nem azt mondja, hogy ez a kinetikai energiával szétválasztja a vizet hidrogénre és oxigénre, hanem azt mondta, plazmásítja a vizet, aztán jön a következő égési folyamat, amitől felmelegszik az autó… .

Ez működik!
Erről nem kíván vitázni!
Itt nincs semmi hókusz-pókusz, itt nincs nullponti energia, ezek mind igazolt fizikai események. Ha a kérdező ezt nem érti, akkor az a Gróf Úr nagyon sajnálja.

Modell a németeknél készült a Franhoffner intézet plazmakutatóival közösen vizsgálták, de itthon is vizsgálták a miskolci, és a gödöllői egyetemen is, ahol szakvéleményükkel új terminológiaként a támogatást javasolták

A bejelentett szabadalom:
A éves díja van, adminisztrációs díjak, más szabadalmakkal összehasonlítják, vizsgáztatási díjak, stb
Amit beadott az a védelemnek, a szabadalomnak, a patentnek a leírása és nem a találmány leírása.
Bemutatott néhány hasonló, idevágó szabadalmat.
Elméleti vizsgáztatása, az első beadványa nem felelt meg. Mivel a hidrogén technológiához kellett csatolnia, ezért a hidrogénnel hajtott belsőégésű motorokhoz kellett kötnie. Hangsúlyozta, hogy Németországban a szabadalmaztatni csak működő berendezést lehet!
A gyakorlati rész előtt meg kellet győznie az ott dolgozó tudósokat, akik 650-en vannak!
Modell a németeknél készült a Franhoffner intézet plazmakutatóival közösen vizsgálták.
5 és fél órás „verekedéssel” meggyőzte őket, hogy a számításai helyesek, és ez elméletben működik!
Ez után a németek az Ő leírása szerint beüzemelték, és utána a Regirungs Direktor mondta el neki, hogy arra büszke, hogy 7 évig vissza tudta tartani a szabadalmat, de most meg kell adniuk rá, ….ezek a bizonyítékok vannak,…. 27 országa 3 havi megtámadásra nem volt érdemleges ellenvetés. Ez után a szabadalmat, annak értékét, működését kétségben vonni senkinek sincs joga….
Nyugaton nem lopják el a szabadalmat, mint Magyarországon, ahol is a határra ki van írva: lopj három tojást! Itt kezdődik az erkölcs Magyarországon!
Ö ismert kint valakit, akinek feketén dolgozott, és az illetőt lecsukták szabadalmi lopásért!
Elmesélte a szabadalmával kapcsolatos trükkjeit, módjait, és megtudhattuk mennyi rengeteg sok-sok pénzt, kell erre áldoznia.
Magyarországon bezzeg a szabadalom el van lopva, és ezért Ők akarnak egy intézetet létre hozni, ahol majd ők lopják el…. Mert Németországban olyan a szabadalmi hivatal olyan mint egy laktanya, ahol a németek kipróbálják a beadott ötletet, és a feltaláló annak a közelébe sem mehet. És mikor maguk meggyőződnek róla, hogy jó akkor mehet tovább.
Ő eljárást szabadalmaztat.
A Wolkvagen cég neki autónként 6000 Márkát kínált neki a találmányért de elutasította, mert Magyar érdeket akart erősíteni.

Kérdező szerint mit tehet az új technika az olaj kartelekkel? Hogyan szoríthatja meg azt!
A válasz illő volt! Amerika ide jöhet és lebombázhatja az országot!
De nem ez a cél!
....
Atombombák! Ezt álladóan emlegeti, és nyilvánvaló marhaságokat sző bele a tudományos, féltudományos fejtegetéseibe.
Negatív energia! Kitért még egyéb alternatív energiai kutatásokra… De azok mind drágák és használhatatlanok….

Az állam nem definiálható, mert az akkor jött létre, mikor István király nyakunkra hozta az idegeneket…..Az államnak nem ad semmit.
Az alapítványi adakozások nem alkalmasak a modell elkészítésére. Csak az alapítvány fenntartására elég a pénz! Ő vissza nem fizetendő, Őt semmire sem kötelező pénzt fogad el!
A Széchenyi pályázat is csak úgy ment volna, amit elutasított, mert nem lesz senkinek sem a bérrabszolgája.
Az üzemanyagcella egy vacak dolog. Az ismerősei is szóltak neki, hogy komám már leköröztek, „mert a Magyar emberek okosak” Az üzemanyag cellában a hidrogén, és oxigén egyesülése fúziós folyamat. …
Bérrabszolgává válik a Magyar, mert mindent elad a nyugati hatalmakat kiszolgáló kormányzat…

Nem tudom tovább hallgatni!
Később tovább megyek.
Tudom, hogy borzasztó zavaros, amit ide írtam, de ha összeszedem, és értelmessé rendezem, akkor csak ennyit a műszaki tartalma: 0! A nem műszaki is csak érdektelen politikai kampány a világ ellen…
Éljen Magyarország! A SZENT HON!
Kérdezzetek!

JF

Előzmény: JFEry (120)