Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.10.02 0 0 19
Sikerült tapasztalati úton igazolni az előzőket. Gyakoroltam egy kicsit, amikor egyedül voltam otthon, és többször is volt ejakuláció nélküli orgazmusom. Igaz, nem egymás után, bár volt olyan is, hogy többször is közel kerültem a csúcshoz. Tapasztalataim szerint segít az, ha nincs tele az ember anyaggal, hanem valamivel (pl. néhány órával) előtte megszabadult a fölös anyagtól.
A technikáról: nekem úgy ment a dolog, hogy elég lassan csináltam, hogy ne menjek kb. 1 Hz fölé (gy.k.: másodpercenként egynél nem gyorsabban). Az érzés olyan volt, amilyennek a könyv leírja. Nem állítom, hogy ejakulációval együtt nem tud ilyen jó lenni, de az igaz, hogy az egész testben lehet érezni, legalábbis a "lényegtől" felfelé. Még egy dolog segít egy kicsit a tapasztalatom szerint: a hasizom megfeszítése. Lehet, hogy csak azért, mert egy kicsit elvonja a figyelmet, ezt nem tudom.
Mindezeken fellelkesülve megpróbáltam a partneremet is megkérni, hogy próbálja meg Ő is nekem csinálni hasonló módon. Nem tudom, hogy mi volt az oka, de ekkor nem jött össze, azaz volt ejakuláció is, de így is marha jó volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja meg!
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (18)