gunda Creative Commons License 2002.10.01 0 0 284
"Ti mennyire kötözitek le a fenekeltet, mivel, hova és hogyan? Ha nem kötözitek le, akkor milyen gondot okoz, ha folyamatosan elmozdul, fészkelődik (mondjuk a térdeteken), stb."

Rendben, ez megint olyasmi, amiben nem vagyok kompetens, mégis belecsacsogok. (Amolyan "hallgattasék meg a másik fél is" mottóra.) :)
Se alkalmam, se bátorságom nem volt még *valódi* tapasztalatot szerezni, de számomra a "játék" szerves része a ficánkolás is. Persze függően attól, hogy mennyi mozgástér marad ;D
Jócskán ellentmondásos a dolog, mert büntetés-pártiként olyasformán gondolom, hogy lehet izgató a fenekelés, de félelmetes is, hiszen több-kevesebb fájdalommal jár. Hozzátartozik, hogy valaki kontrolál, vagyis nem én cselekszem, hanem valamit tesznek velem/valami történik velem a befolyásom nélkül. A teljesen önként odatartott hátsó, vagy a hősies-némán tűrt fenyítés már megköveteli az aktív részvételt - ez persze lehet a bünti része, de mint mondtam a rabszolga-alázat nem az asztalom. Az igaz persze, hogy nagyra tartom az ilyen mértékű önfegyelmet :))
Mindenesetre képen/videon is könnyebben azonosulok egy kapálózó, jajveszékelő "pácienssel". :D
Meglehet, nem rendezek gátfutó bajnokságot a lakásban, neadjisten még a nadrágomat is sajátkezüleg tolom le, ha nagyon szigorúan néz, de itt aztán vége. Legyen az csak a dom problémája, hogy maradásra bírjon, én már nyilván megtettem a magamét az ügy érdekében, ha egyszer viszketni kezdett a tenyere >:-)

Előzmény: drjuano (280)