Sexpert Creative Commons License 2002.09.29 0 0 157
MICHELLE ÉS SANDRA

Kovi új filmje péntek óta kapható az Erotika kiállításon. Michelle-nek ez a második itthon megjelent profi filmje (előtte talán volt még kettő az "amatőr" korszakból), Sandra pedig először jelenik meg itthon a pornó műfajban (bár mintha már láttam volna egy furcsa kiadó furcsa filmjének címlapján).

A kazetta elején mindjárt egy 10 perces werkfilm a műhelytitkokról, vagy inkább a forgatásról, annak hangulatáról, ami bizony elég jónak tűnik, mindig mondtam én hogy kellemes műfaj ez a pornó:) Ilyen „hogyan készült” összeállítást itthoni kiadású videón még nemigen láttam, mostanában a Private-on látni ilyet, valamikor nagyon régen volt egy magyar film pornós bakikról, és egyéb jópofaságokról „Ami a pornófilmekből kimaradt” címen, talán éppen a LUXx-tól. Az azért szépen átjön az összeállításból, hogy gyakorlatilag minden másodperc meg van koreografálva, és bizony non-stop utasításokat kell követniük a szereplőknek.

A film a nyáron készült kis hazánkban, a történet romantikus: Michelle és Sandra boldog szerelmespár tökéletes testi-lelki összhangban, mígnem egyszer csak Sandra rájön hogy farok (farkak) nélkül nem élet az élet, ami aztán szakításhoz vezet. Összejönnek-e ismét a lányok, ez itt a kérdés...

Az első jelenet a nagy (újra)egymásratalálás előtt játszódik, Michelle a pasijával kefél (mert hát azért ő sem bírja szex nélkül). Egy régiségbolt raktára a helyszín, ami valójában legalább olyan szép mint egy régiségbolt, tele képekkel, szőnyegekkel, tetszett a zöld fal. A férfiszereplő Nick Lang, úgy látszik bejön Michelle-nek, mert a Levegő fenegyerekei c. filmben is ő volt a partnere. Szép close-up felvételek, Michelle-t anatómiai mélységekben vizsgálhatjuk meg egészen közelről, kellemes a zene (amúgy az egész filmben végig az), a szopás nyalás dugás anál alapelemeket cserélgetik a szereplők, nem csak a szokásos sorrendben láthatjuk őket. Michelle tényleg gyönyörű a jelenetben, abszolút profi színésznő, a szorgalmas munka meghozta gyümölcsét. Egy éve még azt írtam hogy önkényes dolog Őt egyből sztárnak kikiáltani, ma ez már nem kérdés, mondhatnám top-ranking international sztár. A jelenet végén Nick Lang a tőle megszokott módon olyan kicsorgósan hagyja a cuccot Michelle száján, mindezt kb. 5 centiről élvezhetjük.

Michelle emlékezik a régi szép időkre, ami nem más mint egy első osztályú leszbikus jelenet Sandrával, egy medencében, illetve a medence partján. Nr. 1 a jelenet, két pornócsodában gyönyörködhetünk, a jelenet elég hosszú, a lányok élvezik, az aláfestő zene lágy, Sexpert happy attól amit lát. Szégyen gyalázat hogy még nem írtam Sandra filmjeiről, Ő egy csoda. Azt hiszem Michelle azért népszerű mert egy magávalragadó kedves és csinos lánynak tűnik (itthon jóval többen szeretik mint ahányan látták a filmjeit), míg Sandra a klasszikus pornódíva-ideál. Tökéletes test, két első osztályú szilikon mell, rengeteg tetoválás, és rengeteg piercing (3 punciban, és nem a megszokott módón a kisajkakban hanem a nagyajkakban, 2 köldökben, jobb mellbimbó & nyelv). Objektív alapon nem lehet azt mondani hogy egyikük vagy másikuk jobb, két külön kategória. Persze ízlések és pofonok, Sandra Queen szerintem nyugodtan lehetne világelső, de ehhez azért nem ártana ismét megnövesztenie a haját, amilyen a Private filmeken volt, ebben a filmben ugyanis rövidhajú. Na de ez az én nagyon szubjektív mániám. (Megjegyzem Michelle-nek is sokkal jobb a hosszú haj.)
A két lány hosszasan nyalja-falja-csókolja-simogatja egymást, gyönyörű nyalásokat láthatunk, a végén egy kétvégű zöld műfarokkal dugják egymást. Igazi szép romantikus szerelem beteljesedése amit látunk:)

A harmadik jelenet Sandra lebukása, amint egy szép nappaliban Dora Venter és 3 úr társaságában csalja meg a szeretett Michelle-t. Dora Venter immáron befutott Private sztár, nem véletlenül. Széparcú hölgy gyönyörű szőke hajjal. Az action két kanapén folyik egy nagyon színcápa nappaliban, a lányok felváltva kapnak hol egy, hol két farkat. Szép beállításokat léthatunk, és a férfi szereplők is mind rendesen meg vannak mutatva, érdemes is, elég jó testű úriemberek. Mind az öt szereplő szépen borotvált. Dóra szendvicsbe kerül, elég hosszasan láthatjuk, szép ahogy közelről látszik a két ütemesen mozgó farok. Dóra egy, Sandra két szép fröccsöt kap, tetszett a jelenet végén a két lány spermás csókja.

Michelle összevész Sandrával, amit persze megbán, de hiába keresi Sandrát, a házában már új lakó lakik (aki nem más mint az epizódszereplő Kovi). Két barátnőjét küldi nyomozni Mr. Csoky Ice-hoz, aki az egyik volt a Sandrával kicsapongó szerencsés férfiaknak. Két viszonylag új lányt láthatunk Maya Gold és Mandy Bright személyében, két hosszú combú, hosszú hajú szépség. A nem-szilikon nem nagy mellű, de szép arcú, mondhatni manöken alkatú lányokért rajongók imádni fogják őket. Sajnáltam hogy a lányok nem tökéletesen vannak megborotválva, de nyilván sokaknak ez jön be. Bezzeg a női nézők egy szépen borotvált farkat csodálhatnak:) A helyszín egy nappali kanapéja, amit a három szereplő teljes hosszában kihasznál egy remek „vonatozás” során, ahol is Csoky dugja Mandyt, Mandy nyalja Mayát. A remek spriccelést Mandy puncija és Maya szája kapja megosztva. Ebben a jelenetben is kellemes, relaxing a háttérzene.

A nagy szerelmi válságot csak az oldhatja fel, ha Michelle és Sandra a jövőben négyesben, a pasijaikkal űzheti a szexet. Ebből kapunk ízelítőt egy nagy kert pagoda-szerű pihenőjében. 2F2N felállás. Nagyon szép kép ahogy Michelle és Sandra lovagol a két férfin, Michelle dudái egész közelről látszanak, míg Sandra a háttérben. Ritka szép kép még például amikor alulról láthatjuk ahogy Sandra piercinges nyelvével szopja Nick Lang farkát. Michelle egy nagyon kiadós szendvicsbe kerül. Gyakran látni filmeken hogy ketten dugnak egy csajt, de a megfelelő ütemet a három szereplő ritkán kapja el. Közben az alul fekvő pasi Sandra teljesen borotvált punciját nyalja, csak úgy zizeg a sok piercing. Sandra szép fröccsöt kap a szájába, az anyaggal megajándékozza szerelmét, Michelle-t, yesss. Michelle a rend kedvéért még kap egy adagot a puncijára.

Szereplők: 5

5 nő, 5 férfi, 5-öst érdemelnek. És mindnyájukat jól megcsodálhatjuk.

Szex: 4/5

Michelle és Sandra leszbi jelenete nagyon magávalragadó, mondhatni hitelesnek tűnik, és a filmben látott két szendvics is messze átlag feletti.

Kamera: 4/5

Néhány nagyon szép close-up, és izgalmas beállítás.

Zene: 5

Végig kellemes, lágy, mondhatni a romantikus sztorihoz illő volt a zene.

Sztori: van

Helyszín: 4/5

Összesen 18-at számoltam össze, az összekötő részekkel együtt, mind igényes volt, a szexjelenetek mind szép helyeken lettek felvéve. Kovi, ez alapján tippelném hogy 5-6 nap lehetett a film, ha volt benne vidék akkor talán több.

Összesen: 4/5

Egy nagyon igényesen elkészített „nagyjátékfilmet” és 10 első osztályú pornószínészt kap az aki megnézi a Michelle és Sandrát.

-sexpert-