Twinny Creative Commons License 2002.09.25 0 0 216
Hello! Hátha valaki tud segíteni... Van egy Ferroli Domina készülékünk (50 l-es tárolóval) tavaly lett beüzemelve. Ezzel van-egy két gondunk : 1.kb. 3 hét után amikor melegítette a vizet, akkor hangos berregést hallottunk. Kihívtuk a szerelőt (egyben beüzemelőt) aki megtiszított valamit és azt mondta, hogy attól van, hogy elvízkövesedett valami (már akkor is furcsállottam, hogy mindez 3 héttel a beüzemelés után ?)na, mindegy. De amikor ugyanez kb. 2 hét múlva megismétlődött már nagyon idegesek voltunk. Akkor mivel nem tudott kijönni(úgy látszik nem kellett neki 5 rugó...)azt tanácsolta, hogy a gázkapcsolót (ami közvetlenül a cirkó mellett van) kicsit fordítsuk el, így kisebb nyomással jön be a gáz. Érdekes módon abbamaradt a morgás. Sajnos a mi lustaságunk is közrejátszott, hogy eddig nem hívtuk ki újra, de a helyzet még mindig változatlan. Azt elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen gyakran vízkövesedjen valami, nem ? Ez hülyeség.
2. Sajnos a radiátorok felszerelése nem sikerült jól a 'szakbarbárunknak' és három helységben észrevettük, hogy valamennyi víz szivárog. Hiába roppantottak utána (?) még mindig fenn áll. Persze nyáron, amikor nem volt üzemben a fűtés ilyen nem volt. Hova is akarok ezzel kilyukadni ?
Arra, hogy kb. másfél havonta újra kellett tölteni a rendszerbe, mert a nyomás leesett 1 bár alá... Okozhatja ezt ez a kis szivárgás ?
Mit gondoltok, tud valaki tanácsot adni ?