BoGar Creative Commons License 2002.08.24 0 0 120
És ki mondta, hogy csinált? Viszont az MSZP az árvíz miatt elhalasztotta a 20-ai ünnepségeket 31-ére.

"Köztörvényes bűnözők csak az mszp soraiban vannak, lásd boldvai és csapata, a vecsési 10 milliárdos számlagyár" Melyről bebizonyosodott, hogy hazugság. Egy számlát találtak, ami az MSZP-val összefüggöt és arról is kiderült, hogy nem fiktív.

"De ha végül igazad lenne és a fidesz tényleg azt csinálta 4 évig amit most az mszp csinál, akkor minek szavaztál rá? Vagy ez olyan dolog, hogy az elődök hibái úgymond legitimizálják a következő kormány baklövéseit? Mást se hallottunk négy évig, amikor a fidesz valamilyen előző kormányzati ciklusban elkövetett visszaélést emlegetett, hogy nem a múltal kell foglalkozni, hanem a jelenben megcsinálni rendesen a dolgokat.
Most meg furcsamód az mszp ugyanezt csinálja.
Ez a kettős mérce te is láthatod. "
Nem, a kettős mérce az, hogy akkor nem emeltétek fel ilyenek miatt a szavatokat, most bezzeg kiabáltok minden miatt. Amit elkövetett a Fidesz az számotokra nem hiba, ha ugyanezt az MSZP teszi, akkor meg botrány! Na ezért mondtom, hogy kettős mérce!!

1-2, A tűzijáték szorosan kapcsolodik a 20-i ünnepségekhez, annak lezárása szokott lenni. Most egy kicsit eltolodik, és nem csak 20-át de az árvíz baj nélküli elvonultát ünnepeljük. Ha a Fidesz a több embert hajléktalanná tevő tiszai árvízet megünnepelte volna, az tényleg tisztességtelen lett volna. Akkor hatalmas károk keletkeztek és nem volt ok az ünnepre. Most, hidd el nekem, van.

Előzmény: tüzes fal (119)