ribizli Creative Commons License 2002.08.23 0 0 6996
Én, mint vegetáriánus igyekszem válaszolni :-)
tudomásom szerint attól vegyes, hogy vegyes húsból van, azaz disznó, marha, esetleg birka, vad. Szerintem nem együtt kell mindet beletenni, mert különböző idő alatt puhulnak meg. Szárnyast szerintem egyáltalán nem jó belekeverni, az másképp viselkedik. :-)
Csinálj inkább gombapörköltet, amibe megbízható üzletben vásárolt, szárított erdei gombát is keversz, és jobb lesz az íze sokkal. Barna fejű csiperkéből (vagy champion, ha külföldiül mondjuk) is nagyon finom lesz, annak több gombaíze van. Fűszerként só, bors, fűszerpaprika, borsikafű és szurokfű (oregano), utóbbiból csak kevés.
Most pedig megyek, és felvágom a kuglófot, ami már ehető hőmérsékletűre hűlt.
ribizli
Előzmény: Tiborcsik (6983)