SzaboZE Creative Commons License 2002.05.21 0 0 247
Kedves belagyi!

amikor a nagymamám meghalt átirattam a nevemre és ekkor a biztosító visszasorolt a0-ba

Ez minden biztosítónál igy működik, ha a feleségem nevére kerül az autó akkor is. A biztosítás személyhez kötődik, másodlagos dolog az autó. Gondolom érthető, hogy az autó nem magától törhet össze másokat.

nemrég összetörtem egy allianz-ost és az ö felellöségbiztosítására kellene rendeznem a kárt, de az allianz meg húzza az idöt, kárfelvevö nemjön, elmegy szabira, más nem jöhet csak a szabadságon levö kollega...

Ez az allianz szivás hidd el, hogy morzsaléka sem lesz egy ugyanilyen köbés ügynek. Nem kívánom neked, hogy szembesülj a köbe ügyfélszolgálatával. Mellesleg ha te törted össze a másikat, hogyhogy az allianz fizet? Ha egy picit kinyitod a szád az ügyfélszolgálaton, akkor hidd el elrendeződik a dolog. A köbénél egy kárfelmérés is hetekig tart. Ne tudd meg hány meber rohangál a pénzéért félévek óta!

ugyebár az otp több mint háromszoros áráról nem ir cikket senki.. szerintem az sokkal gusztustalanabb!!!

Ez megint egy dolog. Arra a személyre, arra az autóra, az a biztosító ennyit kér... Lehet hogy más konstrukciókban ő a jobb. Nem kötelező nála kötni a biztosítást! Nyugodj meg ha minden rétegben drágább, akkor elfogynak az ügyfelei...
Picit tájokozódhatnál a biztosítási piacon, mielőtt kigyót-békát kiabálsz... És szerintem felejtsd el a köbét, ha egyszer nem akarsz polgári perbe kerülni egy keményebb fejű károsult miatt.

SzaboZE

Előzmény: belagyi (245)