Aljechin Creative Commons License 2002.05.09 0 0 23
Ez 1 SMS-puszi.Használati utasítás:Archoz tartani, a feladóra gondolni, szükség esetén az eljárást megismételni.

A szüleid biztos tolvaj ürhajósok voltak akik leloptak két csillagot az égből és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemeidből amikor rám nézel!!!

Gyürött az ágyam és nem jön az álom,nem szól a zene hiába várom.Üvölt a csend és hallgat az élet ,rámtör egy érzés:SZERETLEK TÉGED!

Te vagy a Tűz,amiért élek.Te vagy a Láng,amitől félek.Te vagy a Bűn,ami úgy éget.Nem is kell más,hisz teérted élek.S.Z.E.R.E.T.L.E.K.

Amíg szeretsz,addig élek.Szeress örökké,mert meghalni félek.Féltelek,ezt meg kell értened,mert félteni csak azt lehet,akit az ember igazán szeret...

Szeretnék könnycsepp lenni,szemedben megszületni.végigfolyni arcodon,s meghalni az ajkadon...

Higgy mindent,csak azt ne,hogy feledlek.Feledj mindent,csak azt ne,hogy Szeretlek!!!

Bársonyos reggel köszöntsön Téged,gyönyörű álmod még ne érjen véget!A nap simogasson,mintha ott lennék Nálad,mintha én simogatnám gyengéden a vállad.

Te vagy a kezdet,Te vagy a vég.Nélküled felhős az ég.Csak Veled látom szépnek a napot.Csak Téged várlak,ugye tudod?!?

Eljön a pillanat,hogy Veled lehessek,mert csak Téged SZERETLEK!Nem kell senki más e világon,mert csak a Te szerelmedet kívánom.

Nem írom,hogy szeress,azt sem írom,hogy gondolj rám,mert ha nem vagyok a szívedbe vésve,úgyis hiába mondanám...

Sosem tudtam eddig,milyen szép az élet!Mióta ismerlek,csak azóta élek!Szívem szíveddel lágyan összedobban,SZERETLEK napról napra jobban!!!

Én jó vagyok,ha van miért.Én hű vagyok,ha van kiért.És szeretek,ha kellemes,és szenvedek,ha érdemes...

Egyszer eljön a nap,hogy megkérded:mit szeretek jobban,az életet vagy Téged?-mikor azt felelem,az életet,Te otthagysz,nem várod meg,hogy elmondjam:az életem Te vagy!!!