zordon_ Creative Commons License 2002.04.22 0 0 141
Az előbb meghalt a forum.index.hu, úgyhogy újraírom.

Szóval a hullazsák már tavaly is ismert volt hogy egy rosszindulatú viccből terjedt el. Gondolj csak bele egy évig őrizgetik a hullákat csak mert nincs hullazsák? :))

Jugóban többször is megállítottak az autópályán kemény 95-ös tempónál gyorshajtásért, csakazért mert külföldi vagy, erre jó volt 10-20 márka és elenged. Tudod hogy kamuzik de nincs értelme hőzöngeni, hisz külföldi vagy. Sovány vígasz hogy ilyenkor majd minden külföldit lemeszelnek.

Még valami. Görögországban volt (nekünk legalábbis) 98-as Shell benzin, ami Mo-n nincs (gondolom V Power meg a ferrari csodanafta miatt).

Ha centizitek a benzint odafelé Bulgária után Görögországban a határ 30 km-es körzetében még nem volt kút sehol :)) Visszafelé ugyanez, ezt számoljátok bele.

Két helyen a három hét alatt kis kútnál tankolva nem tud még blokkot sem adni nemhogy "számlát", zsebből kell hogy fizessetek (cégautó rulez). Mindkét helyen fel volt cserélve a gázolaj és a 98-as tábla a kúton (nem egyezett a kútfejjel).

Figyeljetek arra mielőtt a borravaló megspórolása miatt kiugrotok a kocsiból és tankoltok hogy az tényleg benzin-e :) Nekem a kutas rántotta ki a kezemből a csövet mielőtt tankoltam volna, rendes volt nagyon.

Csak két órával utána jutott eszembe hogy szép szép de honnan tudta hogy a Suzuki nem dízelautó? Bár lehet hogy sok arrafele a munkatárs, vagy nézte a szűkítőt? :))