tkaresz77 Creative Commons License 2002.04.08 0 0 164
Remélem olvassa valaki a upc-től ezt a fórumot, írtam nekik e-mailt meg üzentem a honlapon is, de hiába, le se szarnak.
Két éve ősszel be akartuk köttetni családi házunkba a kábelTV-t. Akkor még egy kis kft. üzemeltette a kábelTV-t itt Csepelen. Azt mondták nekünk, miután térképen megnézték hol van a házunk, hogy ó hát semmi akadálya, mivel a sarkon 1 házzal odébb ott a kábel, tavasszal bekötik, de abban az évben már nem bővítik a soros hálózatot.
Eljött a tavasz, addigra megvette ezt a kft-t a upc. Akkoriban akció volt és szeptemberig ingyen bekötötték a kábelt, legalábbis ezt igérték. Fel is hívtam őket, hogyne, persze, megigérték bekötik, még ki is töltöttünk egy előszerződést, benne volt hogy ingyen bekötik hozzánk a kábelt. Ez kb. egy fél órás munka lenne mellesleg, mivel csak be kellene húzni az oszlop tetejéről hozzánk a kábelt kb 10 méterre, pontosan a telefondrót mellett, mivel egy oszlopon vannak.
Eltelt a nyár, szeptember közepén megint rájuk telefonáltam. Azt mondták, bekötik, de pénzért.
Mondom de mi már előszerződést is kötöttünk, erre ők nem tudtak mit mondani. Majd küldenek valakit.
Azóta se jött senki. Ahányszor felhívjuk őket, mindig elhajtanak. Bementünk az ügyfélszolgálatra, ott adtak egy telefonszámot, a helyi képviselőt. Ő azt mondta hogy már nem foglalkozik a upc-vel.
Úgy látszik az upc egy antikapitalista cég, nem érdekük hogy minél több ügyfelük legyen.
Bár mi mindent megtettünk hogy fizethessünk nekik a szar TV műsorokért nem kevés összeget, merthogy csomagot sem választhatnánk ám, a legnagyobbat kell megvenni, nekik nincs szükségük a mi párezer forintunkra. Mivel azonban nincs más lehetséges szolgáltató, ezért kénytelenek vagyunk szinte térden állva könyörögni hogy ugyan hagy kerüljünk már be a kiváltságos kábelTV nézők körébe.

Mindezek után úgy döntöttem, hogy a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fogok fordulni, és minden lehetséges fórumon el fogom panaszolni a történteket egészen addig amíg nem lépnek valamit az ügyben.