uhrin b Creative Commons License 2002.03.29 0 0 33
részben igazad van, de azért ne hasonlítsuk már össze a rokszit a juveval, azért a rokszifos sokkal borzasztóbb minőségü. és a kivánságműsor nemtoménkije egy kretén suttyó barom, aki még cikizi is a betelefonálókat.

A slágert kéretik nem szidni, jól is szól (magyar szinten) változatos a zenéjük, önreklámot szintén kéretik lexarni, egyetlen bajom vele, a régebbi alter eke zenék, de nem vészes.

nem kötekednék, de ki a fene hallgatta eddig az est fm-et? katasztrófa zenéket adott, bemondói nem tudtak beszélni, de mindegyik polihisztornak hitte magát. Sok olyan normális zene belefért volna a repertoárjukba, amit egyetlen adó sem jáccott, mégis csak a legelvontabb zörgéseket adták. ezért ment csődbe, ill. lett ami lett.

a bridge-n néha van classic rock blokk, az egyedül ami ér ott valamit

a rádió1 hepiendréje meg kinyalhatja mindenki seggét, ez télleg azt hiszi, hogy vicces a bohóckodása?!

a juventuson a kovács kisember balf@szt kivéve normális műsorvezetők vannak.

a danubius "öregrókái" (buza pl.) szintén melegebb tájra mehetnének már. a jáksó lehet, hogy jófej, de a rádióban nem bírom elviselni. meg a zenék is szarok a danub-on.

a kék duna (ritkán járok arra) pedig valóban minőségi adó, le a kalappal.

a bartók élőkoncertjeinek minősége a legjobb, még a 32. sor 12-es helyén ülő enyhe gyomorbajos emberkének a fingását is ki lehet hallani. És tere van az adónak! (petőfi is hasonló)

gabek:
olvass vissza.

crash test dummy:
ptyvel tucc pop musicot keresni (adók 80%a), classicra jön a bartók, news-ra jön az info.

quadcam:
az én cuccommal tuti, hogy nincs gond...
:)

off
ki hallgat kossuthot? ehh:)

Előzmény: QuadCam (28)