puck Creative Commons License 2002.03.27 0 0 123
Egy nagyon kellemetlen élményemet szeretném megosztani veletek. Riasztót akartam szereltetni az autómba, es hosszas internetes keresgélés után a www.autoriasztok.hu címmel és címen reklámozott Moroalarm Bt. II, Síp utcai beszerelőműhelyét választottam.
Kb. 2 és fél órás szerelgetés után (ami alatt az összes kábelt megszúrkálták, hátha az az amit keresnek) a riasztó elindult, én is boldogan - az első sarokig, ahol észrevettem, hogy a rádió nem működik. Vissza a műhelybe, a srác jópofizik: "nem működik a rádió? adjak egy időpontot?" majd megpróbálja csavarhúzóval feszegetni, végül azt mondja, hogy ő ehhez nem ért (!), vigyem márkaszervízbe. Többször mondom neki, hogy a rádiónak semmi baja nem volt, nem kap áramot, nem attól van, hogy valamilyen kábelt elvágott? Nem - mondja ő - semmi ilyesmihez nem nyúlt, a rádiónak van baja.
Ezek után megfogadtam a tanácsát és elmenekítettem az autót onnan. Elvittem egy márkaszervízbe. Közben észrevettem, hogy egy csomó dolog nem működik: fordulatszámmérő, benzinszintmérő, ventillátor - a motor hűtése sem!.
A márkaszervízben is kiváncsiak voltak arra, hogy ki végezte a gányolást.
Ezt a fórumot annak a reményében olvastam, hogy valaki ajánl egy beszerelőműhelyt. Ezek után én tudok egyet ajánlani, amit jó messzire elkerülni.

pillanatnyilag mérges puck