Asteriksz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 91
csak azért kérdem ezeket, mert nemrég voltam Londonban egy ilyen kávéboltban és megfogott a hangulata. Azóta nézem, hogy mit is lehetne itthon csinálni, milyen a kínálat...stb.
Beleszerettem a kávéba.( eddig is ittam valamennyit, de nem figyeltem rá)

A Coquan merre van?

( Segafredo-lavazzza olasz, ugye?)
Ezek már a drágább kategóriát képviselik.
A Segafredo közepesen erős koffi.

A kávé őrléséről csak annyit, hogy a durva őrléstől egészen a török kávé finomságig(egészen liszt-szerű por) mindenféle előfordulhat, attól függően mit használunk a kévá előállítására.
Itthon a csavarós megoldás a legelterjedtebb.(amikor az eszközt szét kell csavarni, alul víz van fölötte a káva darálva, legfölül lesz a kész lé)

Na nem mondok többet.

Előzmény: nemisbéka (90)