Ep128 Creative Commons License 2002.03.16 0 0 213
Aha-aha...Köszi Gábor, ismerjük!:-)
(Csak nem tudtam melyikre gondol Ork a név alapján...)
Igen van ott pár progi, azok már megvannak, de még így is van olyan program, ami nincs meg, holott írásos dokumentumok őrzik, hogy létezett! Összeírom majd, hogy mik is. Persze bizti van még egy jópár amiről nem is tudok, de egyelőre az legyen meg amit "névről ismerek"...:-)
Az Enterpress (Valahai Ep-s újság) programküldő szolgálata alapján indultam el ezügyben anno, ott EGO (aki szervezte ezt az egészet) klasszul begyűjtött minden fellelhetőt...Persze előkerült azóta még pár, de kiindulási pontul az szolgálhat.
(Ezért tettem ki először a lapomra az "1-es játék-lemezt" a valahai programküldő szolgálatból...)
Az Intelligent Software-nek nincs címe tudtommal, lévén nem létezik egy ideje mán' a cég....:-(
Zozosoft-al sikerült találnunk egy embert, akinek van pár százalék részvénye az Intelligent-ből, de rögtön meg is kérdezte tőlünk a srác, hogy akkor most szerintünk nullának az akárhány százaléka, az hány százalék is?:-(
Azt tudtátok, hogy a valahai itthoni "képviselet" (Enterprise VTGE) a mai napig is létezik?
(Persze köze nincs úgy 10-éve a mi gépünkhöz, PC-ket rakosgatnak össze tudtommal...)
A "fejes" ugyanaz az ürge, aki anno is...
A kapcsolási rajz valahol megvan nekem, de az is már fénymásolat fénymásolata...Szóval nem igazán minőség...Mivel jó ideje (Hála Istennek) üzembiztosan megy az Ep-m, és mostanság nem is "fejlesztgettem" a hardvert, így nem volt rá szükség, de ha gombolod előkerítem a napokban valamikor...(Idő kérdése...)
Előzmény: GÁBOR (212)