iaszon Creative Commons License 2002.03.06 0 0 303
jahh, bocs. Én csak azt meséltem el, amiről már régebben kérdeztek a címzettek. Azt nem tudhatom, nálad mi van. Eredetileg én is tanácsért jöttem ide, nem szakérteni. :)
De naná, nekem is van olyan hogy egyszerüen nincs kedvem, elkalandoznak a gondolataim és lelankad. Jah, nem 50 után, mert az ha jól számolom csak kb 1 perc. De úgy 5-10 p után gyakran lejjebb megy a keménység. Jah, itt szúrom be: nem is lehet tökkemény állapotban jelqelni. Kell egy kis puhaság, és ez tényleg nem mindig marad úgy. Na és? időnként megrázom, a makkon masztizok egy kicsit, mingyár feláll ! :)))
Előfordul az is, hogy kőkemény akar lenni, és akkor direkt másra kell figyelni, hogy lelohadjon kicsit. Akkor felmegy a "base hand" és foglyul ejtem jancsikát :)

Nahhh, az egész úgy van beosztva, hogy sarokkádunk van, annak sarkában van egy olyan kiülő. Tudjátok, milyen. Eresztek 20cm vizet a kádba, olyan forrót, amit elvisel jancsika. Áztatom benne és mikor már meleg, kipirosodott, megcsinálom a kihúzogatást 4 irányba, 1-1 p-ig, közbe rázogatással.
Ha ez kész, kiülök a kádnak abba az ülésébe, rányomok tenyereimre jó sok Swiss Formula testápolót, megmelegítem a tenyerem között, és munkába veszem jancsikát. Addigra eleve duzzadt, és félig erektált. Feljebb keményitem, föl a base hand, és mehet a jelq. Szoktam egy rádiót is bevinni a fszobába de az néha elvonja a figyelmet. Ha impotens voltam :))))) odakészitettem egy pornolapot is, csak az a baj, hogy a trutyis kezemtől nem lehetett lapozni. :))) De nem kell más, mint a barátnőmre gondolni, egyből megduzzad.

Jahh, az se baj, ha tökkemény. Akkor csinálok pár perc pinchet, ami szar érzés, de vastagít. Ettől a szenvedéstől lejjebb konyul, amikor elengedem a base handot.
Bocs ha hosszú voltam, de épp az a végcél nemigaz? :))))))))))))))))))))

Előzmény: Egy_kisebb_isten (302)