iaszon Creative Commons License 2002.03.06 0 0 300
kiran is,
Bi4 is,
webvandor is,
most pedig Egy_kisebb_isten is:)

feltett olyan kérdést ami a kellemetlen mellékhatásról szól. Mondtam már, hogy volt kisebb baki amiatt, hogy jelqeltem, de ha jobban meggondolom, én voltam hüje. Ha pl az ember csinál 10p nyújtogatást + 30p jelqet, akkor világos, hogy annyi sok inger, mégpedig túl erős inger éri a jancsikát, hogy én minden szégyenkezés nélkül bevallom, nem sok kedve van neki kőkeményen állni, még a legjobb nőre sem. :(((
Kb 2-3x hagytam ezt figyelmen kívül, és meg is bántam. Jah, eccer még decemberben beteg is voltam , és hiába tudtunk összejönni a barátnőmmel, üres lakás, zavartalan körülmények, olyan szar hangulatom volt, láz stb, hogy leszerepeltem nála. Jah, felállt, meg minden, de időnként kicsit megpuhult. Ez máskor sose fordul elő. Hogy ehhez az előzőleg 1 órával végzett jelq mennyivel járult hozzá, akkor még nem tudtam.
Aztán volt még 2 olyan eset, mikor éltem a szokásos hajszás napomat, de ahhoz elég elszánt vagyok, hogy ha fejembe vettem, végigcsinálok mindent. Tehát megvolt az aznapi jelq is, egy szép nagy adag, erre telcsizett a barátnőm, hogy ráérek-e. Szal megvolt bennem a vágy, stb, és össze is jöttünk, de megint ugyanaz a blama volt, ott volt a még forró lompos fel is állt, de nem bírta 5 percnél tovább, elpuhult. Mindig fel lehetett állítani, de akkor is blama. Be is szartam, hogy tönkrevágtam jancsikámat , de odafigyeltem és rájöttem, hogy _minden más_ esetben, mikor a jelqet nem követte szex pár órán belül, _SEMMI_ gáz nem volt !!!!!!!!!!!!
Jahh, kérdezte Bi4, észrevette-e a csajom a növekményt? Na ez volt egy szitu, hogy mivel nem szuperált, jobban foglalkozott a péniszemmel, állitgatta, nyalizta, simizte, és akkor tett egy olyan megjegyzést, hogy "pedig milyen szép duzzadt, nem is szokott ilyen nagy lenni". :)))))))))))))

Szal sztem nem kell betojni, csak úgy kell intézni, hogy a csajotok ne teperjen le jelq utáni órákban.:)))